Haemme vahvistuksia kumppaniverkostoomme

5.12.2023
Haemme vahvistuksia kumppaniverkostoomme

Mestiksen kumppanina olet mukana kehittämässä koko Suomi-kiekon tulevaisuutta.

Mestiksellä on meneillään kaikkien aikojen kausi – se kuuluu, näkyy ja kiinnostaa enemmän kuin koskaan.

Mestis on sarjana valtakunnallinen, mutta myös niin paikallinen – 13 seuran vaikutusalueella asuu noin 3 miljoonaa suomalaista, ja useimmilla pelipaikkakunnilla Mestis-seura on kaupungin vaikuttavin urheilubrändi.

Mestis on sarja, jossa kehitetään yhteistyössä seurojen ja muiden sidosryhmien kanssa avoimempaa ja vastuullisempaa kiekkokulttuuria. Mestiksessä pelataan nuorten pelaajien, seurojen, pienten paikkakuntien ja koko suomalaisen jääkiekon tulevaisuudesta.

Pääyhteistyökumppanuus

Mestiksen pääyhteistyökumppanina olet mukana valtakunnan medioissa sekä Mestiksen kaikilla kontaktipinnoilla, aina ottelutapahtumista digitaalisiin kanaviin. Lisäksi pääset osallistumaan seurojen sekä Jääkiekkoliiton eksklusiivisiin tapahtumiin.

Yhteistyökumppanuus

Yhteistyökumppanina pääset osaksi Mestiksen digitaalista toimintaympäristöä sekä seurojen ja Jääkiekkoliiton verkostoja ja tapahtumia. Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus näkyvyyteen myös ottelutapahtumissa ympäri Suomea.

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä yrityksellesi sopivin kumppanuus: mestis.fi/kumppanuus


---
Julkaisija: