Äänestä Mestiksen marraskuun pelaaja

1.12.2023
Äänestä Mestiksen marraskuun pelaaja

Kuvat: Shaun Duncan ja Matias Toropainen

Mestiksen marraskuun pelaajaksi ovat ehdolla IPK:n Ludwig Persson, RoKin Jere-Matias Alanne ja TUTOn Jesse Vuorela.

On aika äänestää Mestiksen marraskuun pelaaja! Äänestysaika päättyy maanantaina 4.12.2023 klo 10.00.

Ehdokkaat:

  • Sarjakärki IPK:n hyökkääjä Ludwig Persson tehtaili marraskuun kuudessa ottelussa tehot 1+10=11, ja johtaa 23 syötöllään koko sarjan syöttöpörssiä. Joukkueensa kultakypärä pitää myös hallussaan sarjan pistepörssin kolmatta sijaa ja IPK:n sisäisen pistepörssin kärkipaikkaa (3+23=26).
  • RoKin hyökkääjällä Jere-Matias Alasella on takanaan varsin onnistunut marraskuu! Tämän puolesta puhuvat seitsemässä ottelussa syntyneet tehot 7+5=12 sekä plusmiinus-lukema +7. Alanen kellottaa myös joukkueensa hyökkääjistä eniten peliaikaa, ja pitää hallussaan RoKin sisäisen pistepörssin kärkeä sekä kultakypärää.
  • TUTOn Jesse Vuorela pelasi niin ikään vahvan marraskuun – seitsemän ottelun saldona pisteet 3+7=10, plusmiinus-saldona +7 ja paikka puolustajien pistepörssin toisella sijalla. Vuorela johtaa TUTOn sisäistä pistepörssiä tehoin 5+11=16, ja tuntuu olevan aina jäällä kun vastustajan verkossa soi.Kuukauden pelaaja – Marraskuu 2023
Ludwig Persson (IPK)
10.2%
Jere-Matias Alanen (RoKi)
43.3%
Jesse Vuorela (TUTO)
46.5%
Äänestys on päättynyt.

---
Julkaisija: