Tasaiset kamppailut keskiviikkona - KOOVEE ja Kiekko-Pojat voittoihin

29.11.2023
Tasaiset kamppailut keskiviikkona - KOOVEE ja Kiekko-Pojat voittoihin

Kuva: Shaun Duncan

KIEKKO-VANTAA - KOOVEE 3-4

KOOVEElle vieraspisteet Tikkurilasta tehokkaan ylivoimapelin myötä. Kolme vierasjoukkueen neljästä maalista syntyi ylivoimalla Jere Kivimäen (1+1), Tomi Purmolan sekä Sever Bilgilin (1+1) toimesta. KOOVEEn illan ainoasta tasakentällisin tehdystä maalista vastasi Niko Lahtinen (1+1). Lohipaitojen maalit viimeistelivät Kasper Lundell, Ville Rautiala sekä Santeri Hartikainen (1+1). Kotijoukkueen Okko Kangasniemelle ja vieraiden Samu Markkulalle illan ottelussa kaksi syöttöpistettä.

KIEKKO-POJAT - ROKI 2-1

Outokummun keskiviikkoillan ottelussa nähtiin maali per erä. Matthew Barnaby aloitti maalinteon avauserässä, toisessa erässä Samu Romakkaniemi toi kotijoukkueen tasoihin ja viimeisen kaksikymppisen aikana Patrick Isiguzo laukoi voittomaalin. Kiekko-Poikien Eemil Vinnille ottelussa 33 torjuntaa ja RoKin Romi Huunoselle torjuntoja kertyi 16.


---
Julkaisija: