Jokerit selätti Kiekko-Pojat torstaina - Ottelussa nähtiin yhteensä 10 maalia ja 10 eri maalintekijää

23.11.2023

Kuva: Shaun Duncan

JOKERIT - KIEKKO-POJAT 8-2

Jokerit iski ottelun avauserään viisi maalia torstai-iltana. Leevi Lemberg napautti avausmaalin ensimmäisellä minuutilla ja ennen erän puoliväliä Saku Forsblom, Atso Lehtinen sekä Santeri Haakana (uran 1. Mestis-maali) takoivat minuutin ja viiden sekunnin sisällä lukemiksi jo 4-0. Yksi koko kauden upeimmista maaleista nähtiin Jesse Liuksialan toimesta ajassa 17:29.
Toisessa erässä kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Oskari Kalajanniska sekä Olavi Vauhkonen ja päätöserässä Jokereiden illan kahdeksannen laukoi Jere Vertanen. Kiekko-Poikien maalit syntyivät Valtteri Vaittisen sekä Jasper Viitalan toimesta.