Maalirikas lauantai - neljässä ottelussa yhteensä 30 maalia

18.11.2023
Maalirikas lauantai - neljässä ottelussa yhteensä 30 maalia

Kuva: Mika Kylmäniemi

IPK - KOOVEE 6-2

Sarjakärki IPK palasi vakuuttavasti voittojen tielle. Austin Algerille hattutemppu ja kahden pisteen ilta Veikka Haloselle (1+1), Alex Berardinellille (0+2) sekä Juuso Heikkilälle (0+2). KOOVEEn maalit viimeistelivät Vili Kukkola sekä Niko Lahtinen.

KETTERÄ - FPS 6-1

Myös sarjakakkoselta nähtiin vahva esitys kotikaukalossa. Miku Ronkaiselle (2+1) sekä Jani Taskulalle kahden maalin ilta ja Väinö Liikoselle kaksi syöttöpistettä. Forssalaisten Mika Huhtasalo pyssytti kauden ensimmäisen maalinsa ja FPS:n maalilla Mestis-debyyttinsä tehneelle Ville Viskarille kertyi ottelussa peräti 47 torjuntaa.

KEUPA HT - HERMES 1-5

Hermes ryösti pisteet Keuruulta Juha Rautiaisen (1+2), Arttu Heikkilän, Veikka Kärjän, Joonas Lohisalon sekä Arttu Lausniemen maaleilla. Jesse Haukka pelasi vieraiden maalilla erinomaisen ottelun ja koppasi 33 torjuntaa. Topias Leinoselle torjuntoja kertyi 28 ja kotijoukkueen illan ainoan maalin laukoi Rasmus Heljanko.

ROKI - HOKKI 4-5 (JA)

Rovaniemellä ottelun ratkaisun naulasi Janne Jokinen jatkoajalla. Ratkaisumaalin syöttäneelle Tuomas Komulaiselle tehot 2+2 ja Aapo Holtinkoskelle kolmen pisteen ilta (1+2). RoKilta neljä pistettä nakutteli, ottelussa hattutempun iskenyt Jere-Matias Alanen (3+1) ja Jarkko Harjulalle kolme syöttöpistettä.


---
Julkaisija: