Jokerit kaatoi Kiekko-Espoon 8200 katsojan edessä - Kiekko-Vantaa nollasi KeuPa HT:n

17.11.2023
Jokerit kaatoi Kiekko-Espoon 8200 katsojan edessä - Kiekko-Vantaa nollasi KeuPa HT:n

Kuva: Shaun Duncan


JOKERIT - KIEKKO-ESPOO 4-1

Jokerit kaatoi kuumassa kamppailussa Kiekko-Espoon Helsingin jäähallissa 8200 katsojan edessä. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Alexander Forslund, Niclas Tenhovuori, Joona Korhonen sekä Oskari Kalajanniska. Maalivahti Henri Risikolle 25 torjuntaa sekä syöttöpiste. Espoolaisten illan ainoan maalin laukoi Roope Elimäki. Jani Lampiselle 34 torjuntaa.

KIEKKO-POJAT - FPS 3-1

Outokummussa Kiekko-Pojat viimeisteli kaikki kolme maalia ottelun avauserässä. Miska Hattunen iski ensin, sitten vuorossa oli Adam Dvorak ja 3-0-maalin naulasi Janne Juvonen. Otto Pasonen vastasi forssalaisten osumasta.

KIEKKO-VANTAA - KEUPA HT 3-0

Kiekko-Vantaa nollasi KeuPa HT:n Tikkurilan Areenassa. Jasper Matilainen vastasi kahdesta osumasta ja Miko Rautama viimeisteli kauden ensimmäisen maalinsa. Paavo Hölsälle nollapeli 21 torjunnalla sekä syöttöpiste.

TUTO - HERMES 2-1

Kupittaan Rajupajassa isäntäjoukkue taisteli täyden pistepotin. Jesset Vuorela sekä Leppikoski viimeistelivät turkulaisten maalit. Vierailta tolppien väliin osui Sisu Yliniemi.


---
Julkaisija: