RoKi kukisti sarjakärjen - KeuPa HT:lle vieraspisteet Forssasta

15.11.2023
RoKi kukisti sarjakärjen - KeuPa HT:lle vieraspisteet Forssasta

Kuva: Matias Toropainen

ROKI - IPK 4-1

RoKi kaatoi Peli-Karhut kotikaukalossaan. Jarkko Harjula laukoi avauserässä kaksi maalia ylivoimalla ja toisessa erässä Aleksi Kenttämaa sekä Jere-Matias Alanen lisäsivät kotijoukkueen johdon jo neljään maaliin. RoKin kultakypärä Antti Erkinjuntille illan ottelussa kolme syöttöpistettä. IPK:n illan ainoan maalin viimeisteli Austin Alger.

FPS - KEUPA HT 3-5

Forssan avauserässä nähtiin kaksi uran ensimmäistä Mestis-maalia. Miska Vilppola vei kotijoukkueen johtoon ja Joonas Parviainen tasoitti lukemiksi 1-1. Toisessa erässä Miiro Linjala viimeisteli lukemiksi 1-2. 3. erässä puolestaan FPS nousi nopeaan tahtiin rinnalle ja ohi, kun Janne Laakkosen ja Risto Saarisen maalien välissä ehti kulua vain 25 sekuntia.
Viimeisen kympin aikana KeuPa HT iski kuitenkin vielä kolmesti. Rasmus Heljanko tasoitti, Miiro Linjalan illan toinen vei vieraat jälleen johtoon ja loppulukemat naulasi Emil Kangasniemi.


---
Julkaisija: