Hermes voittoon juhlaottelussa - IPK:n komennossa maaottelutauolle

4.11.2023
Hermes voittoon juhlaottelussa - IPK:n komennossa maaottelutauolle

Kuva: Sami Mutka

KIEKKO-POJAT - KIEKKO-ESPOO 4-2

Joensuun Kiekko-Pojat aiheuttivat Kiekko-Espoolle jo neljännen peräkkäisen tappion. Roope Loukasvuori, Osku Koivistoinen, Ivo Sedlacek ja Patrick Isiguzo (uran 1. Mestis-maali) kotijoukkueen maalintekijät. Espoolaisista osuivat Aatu Laakso ja Eetu Paasovaara.

KOOVEE - KETTERÄ 3-6

Ketterälle vierasvoitto Hakametsästä Miku Ronkaisen (1+2) kolmen tehopisteen ja Anri Ravinskisin kahden maalin siivittämänä. KOOVEElta kahden pisteen ilta Emil Järventielle (1+1). Kotijoukkueen maalilla Verneri Virtaselle kertyi 34 torjuntaa, kun puolestaan Reima-Ville Roosille torjuntoja yhteensä 13.

TUTO - IPK 3-5

Sarjakärki oli vahva myös Rajupajassa ja vei pisteet Turusta. Syöttöpörssin kärjessä oleva Ludwig Persson nakutteli neljä pistettä (1+3) ja Mikko-Matti Paakkolalle kaksi maalia ja yksi syöttöpiste. Joel Kerkkänen osui kahdesti ja Oskari Siiki laukoi turkulaisten illan toisen maalin. TUTOn päävalmentaja Jonne Virtaselle tuomittiin pelirangaistus ottelun kolmannessa erässä. Maaottelutauolle lähdettäessä IPK on sarjakärjessä 41 pisteellä.

HOKKI - KEUPA HT 2-3 (JA)

KeuPa HT nappasi voiton myös toisesta joukkueiden välisestä kohtaamisesta viikonlopun aikana. Tony Tuupanen laukoi ottelun ratkaisun jatkojalla. Varsinaisella peliajalla maaliverkkoa heiluttivat vierailta Joni Airo (1+2) sekä Arturs Andzans. Leo Ringille kolme syöttöpistettä. Hokki nousi kolmannessa erässä kahden maalin takaa tasoihin Niko Mikkolan ja Janne Jokisen maaleilla.

HERMES - JOKERIT 5-2

Hermeksen 70 v. -juhlaottelu tarjosi 3455 katsojalle upean kiekkoillan. Ottelun ratkaisu tapahtui toisessa erässä, kun kotijoukkue takoi alle minuuttiin kolme maalia Arttu Heikkilän, Kalle Matikaisen sekä Eero Klintrupin toimesta ja iski vielä erän viimeisellä sekunnilla Jerkko Rämön osumalla. Isäntäjoukkueen ensimmäisen maalin viimeisteli Jerry Sammalisto. Jokereiden molemmista maaleista vastasi Leevi Lemberg.
Ennen ottelun alkua vietettiin juhlaseremonia, jossa jäädytettiin Teemu Aallon pelinumero.


---
Julkaisija: