IPK jatkoi vakuuttavia esityksiä - KOOVEE jatkoaikavoittoon 4458 katsojan edessä

3.11.2023
IPK jatkoi vakuuttavia esityksiä - KOOVEE jatkoaikavoittoon 4458 katsojan edessä

Kuva: Shaun Duncan

FPS - ROKI 3-1

Pisteet jäivät Forssaan Mikael Tapion, Risto Saarisen (1+1) sekä Janne Laakkosen (1+1) maaleilla. Laakkoselle maali oli kauden ensimmäinen. Edellisestä Laakkosen Mestis-maalista oli ehtinyt kulua tovi, sillä se syntyi kaudella 12-13 LeKin paidassa. Alex Mäkelälle forssalaisten maalilla 32 torjuntaa. RoKin illan ainoan laukoi Jaani Holopainen.

KETTERÄ - KIEKKO-ESPOO 4-0

Ketterä nollasi Kiekko-Espoon kotikaukalossaan. Maalintekijöinä perjantain ottelussa Miku Ronkainen, Akseli Mäkinen, Aleksi Sinkkonen sekä Aleksi Akkila. Santeri Lipiäisen kauden toiseen nollapeliin vaadittiin 16 torjuntaa.

KEUPA HT - HOKKI 4-3

KeuPa HT:lle tärkeä kotivoitto Hokista. Rasmus Heljangolle (2+1) sekä Leo Ringille (1+2) kolmen pisteen ilta. Kaksikon lisäksi kotijoukkueelta maalinteossa onnistui myös Joni Airo (1+1). Julius Korjus (1+1), Jesper Henriksson sekä Veli-Matti Tiuraniemi Hokin maalintekijät.

KOOVEE - JOKERIT 3-2 JA

Joona Lehtinen naulasi ratkaisuosuman jatkoajalla KOOVEEn Mestis-historian ennätysyleisön edessä (4458 katsojaa). Varsinaisella peliajalla kotijoukkueen maalit viimeistelivät Janne Seppänen (1+1) sekä Niko Lahtinen (1+1). Jokereilta viimeistelyssä onnistuivat Teemu Henritius sekä komealla laukauksella uran 1. Mestis-maalinsa niitannut Onni Lind.

KIEKKO-VANTAA - IPK 2-9

Sarjakärki IPK jatkoi vakuuttavia esityksiä ja ryösti pisteet Tikkurilasta selvin luvuin. Peräti kuusi IPK:n maaleista syntyi ylivoimalla. Veikka Haloselle neljän pisteen ilta 1+3 tehoilla ja Alex Berardinelli takoi hattutempun jonka myötä siirtyi myös maalipörssin kärkeen. Muita kolmen pisteen miehiä Konsta Kapanen (1+2) sekä Valtteri Koskela (0+3). Lohipaitojen molemmat maalit viimeisteli Santeri Hartikainen, joka otti samalla haltuunsa pistepörssin kärkipaikan.


---
Julkaisija: