Kiekko-Vantaa kotivoittoon - RoKille kaksi pistettä voittomaalikilpailun jälkeen

2.11.2023
Kiekko-Vantaa kotivoittoon - RoKille kaksi pistettä voittomaalikilpailun jälkeen

Kuva: Juha Alamäki

KIEKKO-VANTAA - HERMES 5-3

Kiekko-Vantaa ja Hermes tarjoilivat viihdyttävän jännitysnäytelmän Tikkurilan Halloween-teemaottelun kunniaksi. Lohipaidat kunnostautuivat ylivoimalla ja iskivät aivan toisen ja kolmannen erän loppuhetkillä. Santeri Hartikainen (1+3) naulasi 3-2-maalin ajassa 39:58 ja Jasper Matilainen iski voittomaalin 16 sekuntia ennen päätössummeria. Lukuunottamatta Niko Sompin tyhjiin viimeistelemää osumaa kaikki lohipaitojen maalit syntyivät ylivoimalla. Hermekseltä kahden pisteen ilta Arttu Lausniemelle (1+1). Kiekko-Vantaa katkaisi kuuden ottelun mittaiseksi kasvaneen tappioputken.

TUTO - ROKI 4-5 (VL)

Kupittaalla ratkaisu venyi voittomaalikilpailuun asti. RoKi karkasi jo kolmen maalin johtoon kahdella Elias Kaarelan osumalla sekä Antti Erkinjuntin maalilla. Kolmannen erän alussa Rajupajassa taottiin kuuteen minuuttin viisi maalia, joista kotijoukkue viimeisteli neljä. Miika Tiihonen avasi turkulaisten maalihanat, Topias Kaski osui kahdesti ja 4-4-tasoitusmaalin laukoi Karri Forsblom (1+1). RoKin illan tehomies Jere-Matias Alanen (1+2) kiskaisi vieraiden neljännen maalin.


---
Julkaisija: