Kärkijoukkueet vahvoja perjantain kierroksella

27.10.2023

Kuva: Andrea Lindvall

FPS - KETTERÄ 3-5

FPS johti pitkään perjantai-illan ottelua, mutta kolmannessa erässä Ketterä nousi rinnalle ja ohi. Tasoitusmaalin viimeisteli Aleksi Sinkkonen (1+2) ajassa 48:07 ja voittomaalin niittasi Roope Turunen (1+1), kun peliaikaa oli jäljellä tasan kolme minuuttia. Turusen lisäksi Ketterältä myös Mikko Haaparannalle tehot 1+1. Forssalaisten maalit viimeistelivät Mikael Tapio, Justus Ojala sekä Joel Ratkovic Berndtsson (uran 1. Mestis-maali).

HERMES - KIEKKO-ESPOO 2-5

Kiekko-Espoolle viides peräkkäinen voitto. Terry And, Aatu Laakso, Arttu Tuomaala, Joni Piipponen sekä Anton Niemeläinen espoolaisten maalintekijät. Kotijoukkueelta osuivat Sisu Yliniemi sekä alivoimalla maalin viimeistellyt Kärjän Veikka. Oskari Parviaiselle Kiekko-Espoon maalilla kertyi 38 torjuntaa ja virkaveli Mathieu Crocelle torjuntoja 29.

IPK - KEUPA HT 5-1

IPK oli tyly isäntä ja palasi voittojen tielle. Juuso Arolalle kolmen syöttöpisteen ilta ja Valtteri Kakkoselle kaksi pistettä (1+1). Kakkosen lisäksi maalinteossa onnistuivat Henri Knuutinen, Robert Von Gerdten, Austin Alger ja Sakke Vallius. Keuruulaisten illan ainoasta vastasi Joni Airo alivoimalla.

KIEKKO-VANTAA - TUTO 4-5 VL

TUTO nousi lopulta voittomaalikilpailun kautta voittoon vaikka ei johtanut ottelua hetkeäkään Tikkurilassa. Turkulaisten sankarina, kaikissa maaleissa mukana ollut Turo Asplund, jolle tehopisteet 2+2 ja voittomaalikilpailun ratkaisuosuma. Asplundin lisäksi vierailta useamman tehopisteen nakuttelivat Miika TIihonen (1+2) sekä Joel Kerkkänen (0+2). Valtteri Virtanen punnersi 4-4-tasoitumaalin ajassa 51:32. Lohipaidoista lätyn pussiin saivat Okko Kangasniemi, Leevi Karjalainen, Jasper Matilainen sekä uransa ensimmäisen maalin Mestiksessä viimeistellyt Markku Kitunen.

ROKI - KOOVEE 4-1

RoKille 4-1-voitto Leevi Siiran (uran 1. Mestis-maali), Jarkko Harjulan, Antti Erkinjuntin sekä Joonas Alanteen maaleilla. KOOVEEn maalin viimeisteli Emil Järventie. RoKille voitto oli kauden kolmas kotikaukalossa.