RoKi nousi rankkareilla voittoon Alanteen hattutempun siivittämänä - TUTO kaatoi sarjakärjen Iisalmessa

21.10.2023

Kuva: Matias Toropainen

FPS - KOOVEE 4-1

FPS:lle kauden kolmas peräkkäinen kotivoitto (ensimmäinen 3 pisteen kotivoitto). Forssalaisten maaleista lauantaina vastasivat Otto Pasonen, Miro Lehtimäki, Viljami Jokirinne sekä uran ensimmäisen Mestis-maalinsa viimeistellyt Justus Ojala. Alex Mäkelälle FPS:n maalilla 27 torjuntaa. KOOVEEn illan ainoan maalin laukoi Tomi Purmola.

IPK - TUTO 4-7

TUTO yllätti sarjakärki IPK:n runsasmaalisessa ottelussa. Vierasjoukkueen tehomiehenä 4 pisteen Karri Forsblom (2+2). Eppu Karuvaaralle, Daniel Takkuselle ja Miika Tiihoselle tehot 1+1. Kotijoukkueelta Viljam Sandvikille (1+1) ja Henri Knuutiselle (0+2) kahden pisteen ilta.

KIEKKO-ESPOO - HOKKI 5-1

Kiekko-Espoolle täysi pistepotti lauantai-iltana. Tommi Takaveräjä viimeisteli kaksi isäntäjoukkueen maaleista. Viimeistelyssä onnistuivat myös Joonas Virtanen, Oskari Utriainen sekä tyhjään maaliin loppulukemat niitannut Arttu Tuomaala. Hokin maalin pyssytti Niko Mikkola.

KEUPA HT - KETTERÄ 2-4

Ketterälle pisteet Keuruulta loppulukemin 2-4. Aleksi Sinkkonen, Jimi Rönkkönen, Miku Ronkainen ja Anri Ravinskis vierasjoukkueen maalintekijät KeuPalta maaliverkkoa heiluttivat Jasper Rantanen ja Joni Airo. KeuPa HT valahti lauantain tulosten myötä sarjan hännille.

ROKI - JOKERIT 4-3 VL

Lappi Areenan lauantai-illan huuma täydentyi hienolla jännitysnäytelmällä. Jokerit siirtyi toisessa erässä kahden maalin johtoon Oskari Kalajanniskan ja Teemu Henritiuksen maaleilla. Kolmannessa erässä nähtiin Joonas Alanne -show. Alanne laukoi kauden ensimmäisellä ja toisella maalillaan kotijoukkueen tasoihin. Kalajanniska vei Jokerit jälleen johtoon, mutta vain 37 sekuntia myöhemmin täräytti Alanne hattutempun täyteen. Lopullinen ratkaisu nähtiin voittomaalikilpailussa, jossa ainoa maalinteossa onnistunut pelaaja oli kotijoukkueen Anton Sikorski.