Ketterälle ja Jokereille 3 pistettä - Kaksi ottelua ratkesi jatkoajalla

20.10.2023

Kuva: Andrea Lindvall

HERMES - KETTERÄ 2-5

Ketterälle vierasvoitto Kokkolasta Jesse Viskarin, Patrik Juholan, Tomi-Petteri Ansion, Akseli Mäkisen ja Joona Lankisen maaleilla. Ketterän tolppien välissä Santeri Lipiäinen pelasi erinomaisen ottelun ja kirjautti 33 torjuntaa. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Jerkko Rämö sekä Sisu Yliniemi.

KIEKKO-POJAT - TUTO 3-2 JA

Outokummussa ottelun ratkaisun niittasi jatkoajalla Ivo Sedlacek (1+1). Varsinaisella peliajalla kotijoukkueelta osuivat Jonas Peterek sekä Mestis-debyyttissään Adam Dvorak. Turkulaisista maalinteossa onnistuivat Turo Asplund sekä kauden ensimmäisen ottelunsa TUTO-paidassa pelannut Julius Vähätalo.

KIEKKO-VANTAA - HOKKI 1-2 JA

Tiukka taistelu Tikkurilassa päättyi Hokin jatkoaikavoittoon. Voittomaali nähtiin ajassa 61:21 Julius Korjuksen toimesta. Jiri Parviainen veivasi ottelun avausmaalin ja Kiekko-Vantaan tasoitusosumasta vastasi Santeri Hartikainen.

ROKI - JOKERIT 2-6

Täysi tupa (3402 katsojaa) Rovaniemellä todisti Jokereiden salama-alkua. Alle 15 minuutissa vieraat olivat siirtyneet jo neljän maalin karkumatkalle, kahdella Joona Korhosen (2+1) sekä Niclas Tenhovuoren (2+1) ja Mathias Hännisen maaleilla. Tenhovuori osui myös toisessa erässä ja Jokereiden illan kuudennen viimeisteli Oskari Kalajanniska tyhjiin. Jonne Brygger sekä Jaani Holopainen laukoivat kotijoukkueen maalit. Joukkueet kohtaavat loppuunmyydyssä Lappi Areenassa myös lauantaina.