FPS voitti TUTOn jatkoajalla - Hokille ja Ketterälle kolme pistettä lauantaina

14.10.2023

Kuva: Kari Vahaniitty

FPS - TUTO 4-3 JA

Forssassa nähtiin jälleen jännitysnäytelmä joka ratkesi tällä kerralla jatkoajalla. Kotijoukkueen Miro Lehtimäki heilutti tahtipuikkoa olemalla mukana kaikissa forssalaisten maaleissa. Kokeneelle Janne Laakkoselle puolestaa kolme syöttöpistettä. TUTO kampesi tasoihin ilman maalivahtia ajassa 59:01 Joel Kerkkäsen maalilla, mutta jatkoajalla ratkaisun niittasi Michal Kvasnica, Lehtimäen esityöstä.

HOKKI - JOKERIT 4-2

Hokille kolme pistettä täyden kotiyleisön edessä. Kajaanilaisten maalit viimeistelivät Juuso Aaltonen, Samu Pyykkönen, Julius Korjus sekä Jesper Henriksson. Faustas Nausedalle ottelussa 29 torjuntaa. Jokereiden maalilla Severi Auviselle 11 torjuntaa ja toisessa erässä askiin hypänneelle Henri Risikolle torjuntoja kertyi yhteensä vain 3. Vierasjoukkueelta tolppien väliin osuivat Niclas Tenhovuori sekä Alexander Forslund.

KIEKKO-POJAT - KETTERÄ 1-2

Outokummussa pelattiin vähämaalinen trilleri, jonka voittomaalin laukoi Riku Tuomola ylivoimalla ajassa 57:56. Kristjan Kombe paukautti Kiekko-Poikien avausmaalin ensimmäisessä erässä ja 1-1-tasoitusosuman viimeisteli Jimi Rönkkönen.