Mestiksen ja Insinööriliiton yhteistyölle jatkoa

3.10.2023
Mestiksen ja Insinööriliiton yhteistyölle jatkoa

Mestiksen ja Insinööriliiton vuonna 2022 alkanut yhteistyö syvenee kaudella 2023–24. Yhteistyön myötä Insinööriliitto tulee näkymään Mestiksen ottelutapahtumissa sekä viestintäkanavissa entistä laajemmin, ja liiton jäsenille tullaan muun muassa tarjoamaan erityisetuja Mestiksen kaikkien aikojen kaudella.

Insinööriliitto tulee näkymään ja kuulumaan Mestis-yhteisön arjessa entistä paremmin, ja kauden aikana nähtävät Insinööriliiton ottelukierrokset tarjoavat liiton jäsenistölle poikkeuksellisia tapoja tulla tutustumaan Suomen viihdyttävimpään lätkään.

Insinööriliitto on ammatti- ja etujärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 75 000 jäsentä. Jäseninä ovat insinöörien ja insinööriopiskelijoiden lisäksi myös muita tekniikan alan asiantuntijoita. Insinööriliitto on Akavan kolmanneksi suurin jäsenjärjestö, joka on korkeakoulutettujen palkansaajien keskusjärjestö.

Työmarkkinoiden ja korkeakoulujen lisäksi Insinööriliitto on ollut viime vuodet vahvasti esillä myös urheilumaailmassa. Tästä ovat osoituksena esimerkiksi yhteistyö Mestiksen lisäksi myös Salibandyliiton kanssa.

"Insinööriliitto haluaa urheiluyhteistyön kautta muistuttaa kahdesta asiasta. Ensimmäisenä teemana on, että liikunnan harrastaminen on tärkeää työkyvyn ylläpidon kannalta meille jokaiselle. Toisena on, että jos menestyy urheilullisesti, on kuitenkin hyvä varautua hyvällä koulutuksella siihen, että urheilusta ei tule se ammatti, jonka varaan voi laskea koko työuransa", Insinööriliiton järjestöjohtaja Tommi Grönholm sanoo.


---
Julkaisija: