Jokerit kunnioittaa Pave Maijasen elämää ja uraa perjantaina 6.10.

3.10.2023
Jokerit kunnioittaa Pave Maijasen elämää ja uraa perjantaina 6.10.

Jokerit toteuttaa kannattajiensa toiveen ja kunnioittaa muusikko Pave Maijasen elämää ja uraa perjantaina 6.10. Helsingin jäähallissa pelattavassa kotiottelussa. Tuhansia ihmisiä musiikillaan koskettanut ja yhä koskettava Maijanen tunnettiin myös Jokereiden ystävänä, joka oli usein paikan päällä kannustamassa helsinkiläisseuran otteluissa.

Ennen ottelua ja sen yhteydessä Jokerit haluaa yhteistyössä Aivosäätiön kanssa kasvattaa tietoisuutta ALS-taudista, jonka tutkimukseen kuka tahansa voi tehdä lahjoituksen. ALS on lihasten toimintaa ohjaavia liikehermosoluja rappeuttava vakava sairaus, johon ei vielä ole parannuskeinoa. Aivosäätiö rahoittaa suomalaista ALS-tutkimusta lahjoittajien tuella, tavoitteena on löytää taudin pysäyttävä lääke.

Jokerit lahjoittaa yhden euron jokaisesta perjantain otteluun myydystä pääsylipusta Aivosäätiölle ALS-tutkimukseen.

"On todella hienoa, että voimme tällä tavalla ottelussa kunnioittaa legendaarisen suomalaismuusikon uraa ja elämää. Pave oli ennen kaikkea hieno ihminen, joka otti kaikki ympärillään huomioon. Tätä viestiä myös Jokerit haluaa välittää. Olemme ylpeitä saadessamme toteuttaa kannattajiemme toivoman tribuuttiottelun ja samalla tukea ALS:n tutkimustyötä", Jokereiden toimitusjohtaja Antti-Jussi Niemi sanoo.

Lähde: Jokerit


---
Julkaisija: