KeuPa HT pelasi ennätysyleisönsä edessä – KOOVEElla ylivoimainen hattutemppu

29.9.2023
KeuPa HT pelasi ennätysyleisönsä edessä – KOOVEElla ylivoimainen hattutemppu

KOOVEEn Niko Lahtinen iski perjantain kierroksella hattutempun. (Kuva: Samuli Huikuri)

Hokki – FPS 3–0

Hokki otti puhtaan 3–0-voiton forssalaisista kotiyleisönsä edessä. Maalivahti Faustas Nauseda nappasi maalillaan 26 koppia, ja puolustaja Joel Mykkänen teki uransa ensimmäisen Mestis-maalin ajassa 33:25. Isäntien tehokkain oli Kasperi Heinänen tehoin 1+1=2, joka teki Hokin kolmannen maalin tyhjiin FPS:n hakiessa kavennusmaalia ajassa 58:03.

IPK – KOOVEE 4–7

IPK:n ja KOOVEEN välisessä mittelössä nähtiin peräti 11 maalia, kun KOOVEE päihitti isäntäjoukkueen maalein 4–7. Kauden 2023–24 ensimmäisestä hattutempusta vastasi KOOVEEn Niko Lahtinen (4+0), jonka kolme maalia syntyivät ylivoimalla ja neljäs meni tyhjiin. Janne Seppäsellä oli niin ikään neljän pisteen ilta, sillä mies oli mukana rakentamassa Lahtisen jokaista osumaa. Yrityksen puutteesta ei iisalmelaisia voi ainakaan syyttää – KOOVEEN Verneri Virtanen sai huhkia maalillaan 42 torjunnan verran.

Kiekko-Espoo – RoKi 6–3

Espoolaiset olivat tylyjä isäntiä etelään matkanneille rovaniemeläisille, jotka kärsivät toisen peräkkäisen tappionsa. Kiekko-Espoon Juuso Jämsen ja Vili Laitinen viettivät molemmat kolmeen pisteen iltoja (1+2=3), ja yhteensä 10 pelaajaa saivat ottelusta tilastomerkinnät – uransa 100. Mestis-ottelun pelannut Kiekko-Espoon Arttu Tuomaala nakutti jo kauden kolmannen maalinsa. Espoolaiset käyttivät maalipaikkansa tehokkaasti, sillä RoKin maalivahti Romi Huunosen tilille merkattiin vain 18 torjuntaa.

Ketterä – Hermes 2–1 VL

Ottelun avausmaalia saatiin odottaa kolmanteen erään asti. Ketterän Riku Tuomola vei imatralaiset johtoon ylivoimalla ajassa 49:13, mutta Hermes tuli tasoihin vain 16 sekunnin päästä Eemeli Takalan maalilla. Ratkaisua haettiin jatkoajan jälkeen voittomaalikilpailusta, jonka Patrik Juhola ratkaisi Ketterälle.

KeuPa HT – Jokerit 2–3 JA

KeuPa HT:n 10-vuotisjuhlaottelusta ei vauhtia ja tunnelmaa puuttunut. Ottelua seurasi Jyväskylässä KeuPa HT:n kotiyleisöennätys – upeat 2865 katsojaa.

Isäntien Kalle Myllymaa teki sekä ottelun että uransa ensimmäisen Mestis-maalin ensimmäisessä vaihdossaan ajassa 1:11, johon Jokerit vastasi ajassa 14:45 Oskari Kalajanniskan osumalla. Toisessa erässä molemmat joukkueet saivat kokeilla onneaan rangaistuslaukauksissa, joissa KeuPa HT:n Leo Ring onnistui vuorollaan.

Ratkaisua haettiin lopulta jatkoajalta, jossa paluun Jokeri-paitaan tehnyt Teemu Henritius vei ottelun helsinkiläisille.
---
Julkaisija: