Kiekko-Vantaalle täysi pistepotti torstai-iltana

28.9.2023
Kiekko-Vantaalle täysi pistepotti torstai-iltana

Vantaalaisten maalivahti Paavo Hölsä torjui 41 kertaa torstai-illan ottelussa. (Kuva: Shaun Duncan)

KIEKKO-VANTAA - ROKI 3-2

Kiekko-Vantaan ja RoKin välinen jännitysnäytelmä Tikkurilan Areenassa päättyi isäntäjoukkueen voittoon.
RoKi aloitti maalinteon jo ensimmäisellä minuutilla Anton Sikorskin toimesta, mutta lohipaidat kuittasivat nopeasti tasoihin Santeri Hartikaisen uran ensimmäisellä Mestis-maalilla. Avauserässä Kiekko-Vantaa iski vielä toistamiseen, kun Ville Sivonen täräytti limpun verkkoon Joona Lehmuksen passista. Kotijoukkueen kolmannen ja samalla ottelun voittomaalin punnersi Perttu Iso-Kuortti. RoKi onnistui nousemaan vielä maalin päähän Elias Kaarelan toimesta ja jännitys säilyi aina loppusummerin soittoon saakka.
Kiekko-Vantaan maalilla Paavo Hölsä torjui peräti 41 kertaa. Sami Sunille vieraiden maalilla torjuntoja kertyi 23.


---
Julkaisija: