Kiekko-Espoon Jani Lampiselle kauden ensimmäinen nollapeli – Kiekko-Pojat vierasvoittoon Hakametsässä

27.9.2023
Kiekko-Espoon Jani Lampiselle kauden ensimmäinen nollapeli – Kiekko-Pojat vierasvoittoon Hakametsässä

Kuva: Shaun Duncan

FPS - KIEKKO-ESPOO 0-3

Forssassa ottelun avausmaalia saatiin odottaa aina kolmanteen erään saakka. Ajassa 49:42 FoPS-kasvatti Tuomas Suoniemi karkasi läpiajoon ja viimeisteli uransa ensimmäisen Mestis-maalin. Juuso Jämsen ja Joni Piipponen osuivat myös päätöserässä. FPS:n maalivahti Alex Mäkelä torjui ottelussa yhteensä 39 kertaa ja Kiekko-Espoon Jani Lampiselle kauden ensimmäinen nollapeli irtosi 26 torjunnalla.

KOOVEE - JOKP 2-4

KOOVEE-hyökkääjä Samu Markkulalle keskiviikon ottelu oli 400. Mestiksen runkosarjassa. Vierasjoukkue ryösti kuitenkin pisteet Markkulan juhlaottelusta. Kristjan Kombe, Ivo Sedlacek (1. Mestis-maali) sekä kahdesti osunut Jonas Peterek joensuulaisten maalintekijät. KOOVEEn maaleista vastasivat Ondrej Kos sekä Vili Kukkola. Molemmille maalit olivat ensimmäiset Mestiksessä.


---
Julkaisija: