TUTO vastaanotti Hengenpelastajaliigan palkinnon kauden kotiavauksessaan

25.9.2023
TUTO vastaanotti Hengenpelastajaliigan palkinnon kauden kotiavauksessaan

Kuva: Tiia Mahkonen

TUTOn kausi 2023–24 avattiin kotona juhlallisin menoin perjantaina 22. syyskuuta, kun seura ja sen kannattajayhteisö TUTO Rebels palkittiin Mestiksen ja Veripalvelun yhdessä järjestämän Hengenpelastajaliigan voitosta jo neljännen kerran peräkkäin. Palkinnon vastaanottivat TUTO Rebelsin Päivi Nurmi ja TUTO Hockeyn Kimmo Hollmén, ja sen luovuttivat Veripalvelun Erica Karppinen ja Hanna Helle.

Hengenpelastajaliiga on Mestiksen ja Veripalvelun yhteistyössä vuonna 2019 lanseeraama pelillinen tapa aktivoida erityisesti uusia verenluovuttajia auttamaan potilaita. Hengenpelastajaliigan avulla seurataan joukkueiden kannattajien sekä koko Mestis-yhteisön verenluovutusaktiivisuutta jääkiekosta tutun sarjataulukon muodossa.


---
Julkaisija: