IPK ainoana vierasjoukkueena voittoon – Kokkolassa ratkaisu pitkän kaavan kautta

23.9.2023
IPK ainoana vierasjoukkueena voittoon – Kokkolassa ratkaisu pitkän kaavan kautta

Kuva: Matias Toropainen


HERMES - KEUPA HT 3-2 VL

Kokkolassa ottelun ratkaisu haettiin voittomaalikilpailusta. Varsinaisella peliajalla molemmista Hermeksen maaleista vastasi Riku Uusikartano ja KeuPalta osuivat Joni Kuoppala sekä Leo Ring (1+1). Voittomaalikilpailussa kotijoukkuelta onnistuivat Arttu Lausniemi sekä ratkaisun niitannut Sisu Yliniemi ja vieraiden maalin viimeisteli Joni Airo.

JOKP - HOKKI 6-2

Outokummussa Kiekko-Pojat saivat päinvastaisen alun verrattuna perjantain otteluun. Alle viidessa minuutissa Roope Loukasvuori ja Kristjan Kombe (1+1) veivät kotijoukkueen 2-0-johtoon. Komben lisäksi Niklas Meriläiselle tehot 1+1. Kaksi syöttöpistettä Kiekko-Poikien Miska Hattuselle, Jonas Peterekille ja Ivo Sedlacekille sekä Hokin Niko Mikkolalle. Vieraiden maalit viimeistelivät Juuso Aaltonen ja Jiri Parviainen.

KIEKKO-ESPOO - TUTO 4-2

Kiekko-Espoolle kauden avausvoitto Timo Hirvosen muisto-ottelussa. TUTO aloitti maalinteon avauserässä Jesse Leppikosken toimesta. Toisessa erässä espoolaiset kampesivat rinnalle ja ohi Kim Strömbergin ja Oliver Sunin maaleilla. Kolmannessa erässä Niko Seppälä viimeisteli kotijoukkueen kolmannen osuman, ennen TUTOn Eppu Karuvaaran kavennusosumaa. 4-2-loppulukemat naulasi Arttu Tuomaala, Janne Hämäläisen kauden neljännestä syötöstä.

KIEKKO-VANTAA - FPS 5-0

Kiekko-Vantaalta dominoiva kotiavaus Tikkurilan Areenassa. Lohipaidat nappasivat tyylipuhtaan 5-0-voiton Oliver Tuhkasen, Ville Sivosen, Mikael Mennan (1+1), Jasper Matilaisen sekä Niklas Nordgrenin (1+2) maaleilla. Joona Vainiolle kaksi syöttöpistettä ja paluun Mestis-kaukaloihin tehneelle Paavo Hölsälle nollapeli 18 torjunnalla.

ROKI - IPK 2-4

IPK taisteli kierroksen ainoan vierasvoiton ja otti samalla sarjan kärkipaikan haltuunsa. Peli-Karhujen tehomiehinä Juuso Heikkilä sekä Samuel Timonen (1+1). Maalinteossa onnistuivat myös Veikka Halonen sekä Oskari Mikkonen. RoKin maalit Jere-Matias Alasen sekä Jaako Mannisen nimiin.


---
Julkaisija: