Perjantai-illan kierroksella iskettiin yhteensä 46 maalia

22.9.2023
Perjantai-illan kierroksella iskettiin yhteensä 46 maalia

Kuva: Shaun Duncan


HOKKI - ROKI 3-6

RoKi aloitti kautensa ryöstöretkellä Kajaaniin. Vierasjoukkueen tehomiehinä Jaani Holopainen (2+1), Eero Niemi (1+2) sekä kahden pisteen miehet Antti Erkinjuntti (1+1), Joonas Alanne (0+2) sekä Tom Grönblom (0+2). Juuso Aaltonen ja Janne Jokinen viimeistelivät kotijoukkueen kaksi ensimmäistä maalia. Hokin kolmas maali pomppi RoKi-pelaajien mailosta omaan maalin ja se kirjattiin Julius Korjuksen nimiin.

IPK - HERMES 5-3

IPK:lle kotivoitto Kankaan montussa. Samuel Timonen, Veikka Halonen, kahdesti osunut Henri Knuutinen sekä voittomaalin viimeistellyt Pekka Suhonen osuivat kotijoukkueelta. Sisu Yliniemi (1+2), Eemeli Ylitalo ja Topias Liljamo Hermeksen maalintekijät.

JOKERIT - KOOVEE 2-3

Jokereiden kotidebyytti Keravalla päättyi vierasjoukkue KOOVEEn voittoon. KOOVEE karkasi kolmen maalin karkumatkalle avauserässä Santtu Hakasen, Eerik Kantolan sekä Jere Kivimäen maaleilla. Jokereiden ensimmäisen Mestis-maalin Keravalla laukoi Mathias Hänninen ja 2-3-kavennusosuman viimeisteli Emil Oksanen alivoimalla ajassa 57:20.

KETTERÄ - JOKP 9-3

Ketterä avasi Mestis-kautensa ryminällä ja iski heti ottelun alussa neljä maalia alle neljässä minuutissa. Yhteensä kotijoukkue takoi yhdeksän maalia. Miku Ronkaiselle (2+1) sekä Ossi-Petteri Jaakolalle (1+2) kolmen tehopisteen ilta. Kahteen pisteeseen ylsi seitsemän Ketterä-pelaajaa. Taneli Kovaniemi, Riku Vähäniitty sekä Jonas Peterek Kiekko-Poikien maalintekijät.

KEUPA HT - KIEKKO-VANTAA 5-4

KeuPa HT teki huikean kirin ja nousi kolmannessa erässä nopeaan tahtiin kolmen maalin takaa rinnalle ja ohi. Rasmus Heljangolle (1+1), Konsta Ketelille (1+1) sekä Tomi Mäntyselle (0+2) kahden pisteen ilta. Eriks Vitols torjui kotijoukkueen maalilla 41 kertaa, kun puolestaan lohipaitojen maalilla Aleksi Seppälälle torjuntoja kertyi ottelussa 12. Kiekko-Vantaan Totte Moberg kirjautti tehot 1+2 ja Okko Kangasniemelle tehot 1+1.

TUTO - FPS 0-3

Kupittaan Rajupajalla vieraat nollasivat TUTOn ja veivät pisteet mukanaan Forssaan. Alex Mäkelälle nollapeli irtosi 26 torjunnalla. Risto Saariselle tehot 1+1, Tomi Palo laukoi FPS:n illan toisen maalin ja loppulukemat naulasi tyhjiin Miro Lehtimäki.
---
Julkaisija: