Jokerit nousi jatkoaikavoittoon ennätysyleisön edessä

21.9.2023
Jokerit nousi jatkoaikavoittoon ennätysyleisön edessä

Kuva: Shaun Duncan

Mestis-kausi 23-24 polkaistiin käyntiin upealla tavalla Espoossa ennätysyleisön (6982) edessä.

KIEKKO-ESPOO - JOKERIT 2-3 JA

Upeatunnelmainen kauden avausottelu Espoossa päättyi lopulta vierasjoukkue Jokereiden jatkoaikavoittoon. Kiekko-Espoo sai peliin lentävän lähdön, kun Arttu Tuomaala viimeisteli avausosuman jo 45 sekunnin pelin jälkeen. Isännät osuivat myös toisen erän alkuminuuteilla Niko Seppälän toimesta, maalivahti Jani Lampisen herkullisen avauksen jälkeen.
Jokereiden seurahistorian ensimmäisestä Mestis-maalista vastasi Alexander Forslund (1+2) pari minuuttia ennen ottelun puoliväliä. Emil Oksanen huudatti vierasjoukkueen kannattajia ylivoimamaalilla ajassa 53:35 ja Leevi Lembergin upea yksilösuoritus jatkoajalla ratkaisi lisäpisteen Jokereille.
Jani Lampiselle Kiekko-Espoon maalilla 20 torjuntaa ja Jokereiden Severi Auviselle torjuntoja kertyi 25.

Kausi jatkuu perjantaina kuudella ottelulla!


---
Julkaisija: