Kiekko-Espoo kunnioittaa seuralegenda Timo Hirvosen muistoa 23.9. pelattavassa ottelussa

8.9.2023
Kiekko-Espoo kunnioittaa seuralegenda Timo Hirvosen muistoa 23.9. pelattavassa ottelussa

Lauantaina 23.9. pelattavassa Kiekko-Espoo – TUTO -ottelussa kunnioitetaan Timo Hirvosen muistoa ja hänen merkitystään koko jääkiekkoyhteisölle. Muisto-ottelu on kunnianosoitus Hirelle kaikkien niiden toimesta, joita hän on matkan varrella koskettanut auttavaisen, esimerkillisen ja elämäniloisen luonteensa kautta.

Kaukalossa Hire tunnettiin periksiantamattomana pelaajana, joka oli mukana nostamassa Kiekko-Espoota Liigaan ja uskollisesti edusti espoolaista pääsarjakiekkoa yli 500 ottelun ajan. Hirvosen pelaajauran arvostuksen myötä hänestä tuli vuonna 2007 ensimmäinen pelaaja, jonka paita on jäädytetty Metro Areenan kattoon. Valmentajana Hire jatkoi arvokasta työtään jääkiekon parissa, toimien menestyksekkäästi eri rooleissa niin seurajoukkueissa, juniorimaajoukkueissa, kuin Turun Seudun Urheiluakatemiassa.

Kiekko-Espoo kutsuu teidät lämpimästi tervetulleeksi muistamaan Timo "Hire" Hirvosta lauantaina 23.9.2023 kello 17:00 alkaen Kiekko-Espoo – TUTO-otteluun.


---
Julkaisija: