Taneli Maasalosta Mestiksen johtaja

29.8.2023
Taneli Maasalosta Mestiksen johtaja

Kuva: Jiri Halttunen

Taneli Maasalo, 35, on valittu Mestiksen uudeksi johtajaksi.

Maasalon nimi on tuttu suomalaisille jääkiekon seuraajille erityisesti Mestis-kaukaloista. Suurimman osan pelaajaurastaan kasvattajaseuransa KeuPa HT:ta edustaneen Maasalon pelipaita on koristanut vuodesta 2019 Keuruun jäähallin kattoa.

Jo pelaajauransa aikana Maasalo toimi KeuPassa eri tehtävissä: pelaajana, myynti- ja markkinointipäällikkönä ja pelaajakoordinaattorina.

Aktiiviuransa jälkeen Maasalo siirtyi Rauman Lukon myyntipäälliköksi. Raumalta tie vei syksyllä 2019 Jyväskylään, jossa Maasalo on tähän asti toiminut JYP Jyväskylä Oy:n asiakkuus- ja kehityspäällikkönä.

Maasalon odotukset ovat uuden pestin osalta korkealla: luvassa on laaja tehtäväkenttä ja mahdollisuus katsoa rakasta lajia uudesta perspektiivistä.

- Laji on tuttu ja sarja vielä tutumpi. Koen, että pelaaja- ja toimihenkilötaustani vuoksi minun on helppo hypätä mukaan Mestis-yhteisöön, Maasalo toteaa.

- Suomi-kiekon ja seurojen arjen kehittäminen ovat lähellä omaa sydäntäni ja uskon, että minulla on Mestikselle paljon annettavaa.

- Mestiksessä on alkamassa kaikkien aikojen kausi ja on hienoa, että saamme sarjaa luotsaamaan henkilön, jolta löytyy osaamista ja suuri Mestis-sydän, Mestiksen puheenjohtaja Sami Kauhanen iloitsee.

Maasalo aloittaa tehtävässään 2. lokakuuta.

Aiemmin Mestiksen johtajana toiminut Olli Aro siirtyy syyskuun puolivälissä Superpesiksen toimitusjohtajaksi.


---
Julkaisija: