Kiekko-Espoo on Mestiksen mestari kaudella 22-23 - Ollikainen ratkaisi 1. jatkoerässä

28.4.2023
Kiekko-Espoo on Mestiksen mestari kaudella 22-23 - Ollikainen ratkaisi 1. jatkoerässä

Kuva: Aaro Nuoramo

Myös kuudennessa finaaliottelussa nähtiin huima draaman kaari. Kiekko-Espoo nousi viimeisen minuutin tasoitusmaalilla jatkoerään ja 1. jatkoerässä voittoon sekä Mestiksen mestaruuteen otteluvoitoin 4-2.

KETTERÄ - KIEKKO-ESPOO 3-4 (1. JE)

Upea ja tasainen finaalisarja päättyi perjantaina loppuunmyydyssä Imatran jäähallissa.
Avauserässä nähtiin kolme osumaa. Kotijoukkueelta osuivat Jarkko Harjula sekä Mestiksen yhden kauden pudotuspelien piste-ennätyksen rikkonut Samu Tuomaala (7+12=19). Kiekko-Espoon maalista vastasi, pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Tommi Huhtala. Toisen erän ainoan maalin viimeisteli Kiekko-Espoon Joona Tamminen.
Loukkaantumisesta pelikuntoon toipunut Jesse Viskari vei kotijoukkueen jälleen johtoon ja oli jo kiinni voittomaalissa, kunnes espoolaiset onnistuivat jälleen kerran kampeamaan tasoihin. Ajassa 59:06 Kiekko-Espoon pelatessa ilman maalivahtia Janne Hämäläinen naulasi pelin tasoihin.
Jatkoerää ehdittiin pelaamaan vain 1:36, kun Anton Ollikainen laukoi ottelun ratkaisun ja espoolaisten mestaruusjuhlat käyntiin.


Lisää videoita palkintoseremoniasta ja mestaruusjuhlista löydät TÄÄLTÄ.


---
Julkaisija: