Kiekko-Espoo tasoitti finaalisarjan otteluvoitot loppuunmyydyssä Ketterän kotihallissa

24.4.2023
Kiekko-Espoo tasoitti finaalisarjan otteluvoitot loppuunmyydyssä Ketterän kotihallissa

Kuva: Aaro Nuoramo

KIekko-Espoo taisteli voiton neljännestä finaaliottelusta ja tasoitti otteluvoitoiksi 2-2.

KETTERÄ - KIEKKO-ESPOO 1-4

Ketterä aloitti maalinteon loppuunmyydyssä neljännessä finaaliottelussa Elmeri Kaksosen ylivoimaosumalla. Vieraat saivat salama-alun toiseen erään, kun vain 12 sekunnin jälkeen Aleksi Matinmikko laukoi tasoitusmaalin. Maali oli Matinmikolle pudotuspelien seitsemäs ja tämän myötä tehopuolustaja otti haltuunsa Mestis-puolustajien yhden kauden pudotuspelien maaliennätyksen. Kaksosen maalin syöttänyt Samu Tuomaala puolestaan nousi jakamaan yhden kauden pudotuspelien piste-ennätystä kuuden muun pelaaajan kanssa 18 pisteellään.
Kiekko-Espoo osui vielä kahdesti toisessa erässä. Julius Rantaeskola (1+1) ohjasi ottelun voittomaaliksi jääneen 1-2-maalin ja Morten Jurgens kasvatti espoolaisten johdon kahteen maaliin. Joni Piipponen kaunisteli loppulukemat tyhjiin. Jaakko Heikkinen nakutteli ottelussa kolme syöttöpistettä.

Otteluvoitot ovat nyt tasan 2-2 ja tiukka finaalisarja saa jatkoa keskiviikkona Espoossa - LIPUT OTTELUUN


---
Julkaisija: