Uskomaton ratkaisu toisessa jatkoerässä toi voiton Ketterälle ennätysyleisön edessä

22.4.2023
Uskomaton ratkaisu toisessa jatkoerässä toi voiton Ketterälle ennätysyleisön edessä

Kuva: Riku Laukkanen

Espoossa nähtiin huima jännitysnäytelmä ennätysyleisön edessä. Paikalle oli saapunut peräti 5212 katsojaa. Trilleri ratkesi erikoisella tavalla toisessa jatkoerässä ajassa 84:30.

KIEKKO-ESPOO - KETTERÄ 2-3 (2. JE)

Ketterä aloitti maalinteon ottelun avauserässä Elmeri Kaksosen toimesta ja toisessa erässä Jarkko Harjula tuplasi vierasjoukkueen johdon. Kiekko-Espoo taisteli tasoihin Tommi Huhtalan kahdella nopella maalilla kolmannen erän lopulla. Kavennusmaali syntyi ajassa 55:10 ja tasoitusosuma ajassa 57:35.
Ottelu ratkesi toisessä jatkoerässä erikoisella tavalla. Ketterälle oli tulossa jäähy ja espoolaiset ottivat siirretyn rangaistuksen myötä maalivahdin pois. Kiekko karkasi espoolaisilta omaan maaliin ja Ketterälle finaalisarjan toinen voitto. Severi Auvinen torjui vierasjoukkueen maalilla 29 kertaa ja Kiekko-Espoon Waltteri Ignatjewille torjuntoja kertyi 23.

Jännittävä finaalisarja jatkuu maanantaina Imatralla - LIPUT OTTELUUN


---
Julkaisija: