Kiekko-Espoo eteni finaalipeleihin otteluvoitoin 4-0

12.4.2023
Kiekko-Espoo eteni finaalipeleihin otteluvoitoin 4-0

Waltteri Ignatjewille välieräsarjan toinen nollapeli keskiviikkona. (Kuva: Andrea Lindvall)

KIEKKO-POJAT - KIEKKO-ESPOO 0-3

Kiekko-Espoo eteni finaaleihin suoraan otteluvoitoin 4-0. Waltteri Ignatjewille välieräsarjan toinen nollapeli irtosi 33 torjunnalla. Espoolaiset eivät päästäneet maaliakaan välierien vierasotteluissa Joensuussa.

Keskiviikon ottelussa Anton Ollikainen laukoi ottelun avausmaalin ja naulasi 0-3-osuman tyhjiin. Joona Tamminen viimeisteli 0-2-maalin, kun toista erää oli pelaamatta kaksi sekuntia. Jaakko Heikkiselle kaksi syöttöpistettä ja näiden myötä Heikkisellä on pudotuspeleissä kasassa yhteensä 11 syöttöpistettä.

Kiekko-Espoo kohtaa finaaleissa Ketterä – RoKi -otteluparin voittajan. Ketterä johtaa ottelusarjaa ennen 13.4. pelattavaa ottelua voitoin 3-1. Finaalien pelipäivät varmistuvat voittajan selvitessä.


---
Julkaisija: