TUTO voittoon Espoossa - Ketterä ja JHT tasoittivat ottelusarjat

31.3.2023

Kuva: Shaun Duncan

KIEKKO-ESPOO - TUTO 1-4

Kiekko-Espoolla oli ensimmäinen mahdollisuus katkaista ottelusarja, mutta turkulaiset olivat asiasta eri mieltä. Valtteri Virtasen ja Eemeli Takalan kahdella osumalla TUTO haki puolivälieräsarjan toisen otteluvoiton Espoosta. Roope Ranta ja Mikke Levo kirjauttivat molemmat kaksi syöttöpistettä ja Emil Vuoriolle TUTOn tolppien välissä 33 torjuntaa. Kiekko-Espoon illan ainoan maalin viimeisteli Arttu Tuomaala.
Otteluvoitot ovat nyt Kiekko-Espoon hyväksi 3-2 ja sarjan seuraava ottelu pelataan maanantaina Kupittaalla.

KOOVEE - KETTERÄ 2-3 (JA)

KOOVEEn ja Ketterän välisessä ottelussa mentiin jälleen hakemaan ratkaisua jatkoeristä. Tällä kerralla ratkaisu syntyi toisessa jatkoerässä ajassa 86:26. Voittomaali kirjattiin Jesse Viskarin nimiin. Varsinaisella peliajalla molemmat kotijoukkueen maalit viimeisteli Emil Järventie ja Ketterältä osuivat Jesse Liuksiala ja Jesse Ruotsi. Otteluvoitot ovat tasan 2-2 ja sarjan viides kohtaaminen pelataan Imatralla lauantaina.

KARSINTA

JHT - FPS 4-3 (JA)

Pirkonsuon Pyhätössä Kalajoella tarjottiin upeaa karsintadraamaa. Kotijoukkue siirtyi avauserässä kahden maalin johtoon Niko Himmasen ja Tatu Pulkkisen maaleilla. Toisessa erässä FPS kampesi nopeaan tahtiin rinnalle ja ohi Topi Häggin kahdella maalilla sekä Konsta Ketelin osumalla. Tatu Pulkkinen toi kuitenkin kotijoukkueen vielä tasoihin toisen erän aikana. Ratkaisu nähtiin ajassa 77:36 Stevie O'Connorin osumalla maalinedushässäkän päätteeksi.
JHT:n maalivahti Elias Korpelalle peräti 51 torjuntaa ja FPS:n Petrus Lintoselle torjuntoja 41. Otteluvoitot ovat tasan 1-1 ja seuraavaksi joukkueet kohtaavat lauantaina Forssassa.