TUTO ja KOOVEE ryöstivät kotiedun - RoKille toinen kiinnitys ja Hermes tasoitti ottelusarjan

25.3.2023
TUTO ja KOOVEE ryöstivät kotiedun - RoKille toinen kiinnitys ja Hermes tasoitti ottelusarjan

Kuva: Shaun Duncan

KIEKKO-ESPOO - TUTO 1-2

TUTO haki arvokkaan taisteluvoiton lauantaina Espoosta. Ottelussa iskettiin maali per erä. TUTO siirtyi johtoon Roope Rannan maalilla avauserässä, toisessa erässä Arttu Tuomaala tasoitti ja kolmannessa erässä Valtteri Virtanen viimeisteli alivoimalla upealla yksilösuorituksella voittomaalin. TUTOn maalilla Julius Pohjanoksalle 37 torjuntaa ja Waltteri Ignatjewille espoolaisten maalilla torjuntoja 17. Yleisöä Espoossa oli paikalla 1885 katsojaa.
Sarja jatkuu maanantaina Kupittaalla.

KIEKKO-POJAT - HERMES 4-7

Mehtimäellä lähes 2000 katsojaa todisti Kiekko-Poikien ja Hermeksen välistä toista puolivälieräottelua. Kiekko-Pojat onnistuivat nousemaan kolmannessa erässä kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin, mutta lopulta Juuso Nykänen viimeisteli ottelun voittomaaliksi jääneen osuman ajassa 54:07. Kiekko pomppasi päädystä ja maalivahti Juho Ahopellon kautta verkon perille.
Hermeksen kapteeni Henri Limmalle kolmen tehopisteen ilta (1+2) ja maalivahti Jesse Haukalle 38 torjuntaa. Timotej Sille viimeisteli kaksi kotijoukkueen maaleista. Ottelusarja on tasan 1-1.

KETTERÄ - KOOVEE 4-5 (JA)

Lappeenrannan Kisapuistoon oli saapunut yli 2500 katsojaa Ketterän pudotuspelikevään avaukseen. Ja ottelussa nähtiinkin huima draaman kaari. KOOVEEN Okko Kangasniemi (2+1) löi kiekon tyhjiin ja lukemiksi 2-4 ajassa 57:55. Ketterä kampesi kuitenkin vielä tasoihin Elmeri Kaksosen ja Väinö Liikosen maaleilla. Jatkoerää ehdittiin pelata vain 11 sekuntia, kun Joona Korhonen laukoi voittomaalin. KOOVEElle tämä oli pudotuspelikevään kolmas jatkoaika ja kolmas jatkoaikavoitto.

IPK - ROKI 1-5

RoKi haki toisen kiinnityksen välieräpaikkaan Miika Tiihosen, Heikki Huttusen, Valtteri Sunin, Tom Grönblomin sekä Lauri Heinon maaleilla. Kotijoukkueen illan ainoan maalin viimeisteli Valtteri Pihlajamäki.


---
Julkaisija: