Vierasjoukkueet voittoihin villi kortti -kierroksen avausotteluissa

20.3.2023
Vierasjoukkueet voittoihin villi kortti -kierroksen avausotteluissa

Kuva: Matias Toropainen

KEUPA HT - TUTO 3-5

TUTO haki arvokkaan voiton Keuruulta villi kortti -kierroksen avauksesta. Leevi Lemberg (2+0), Roope Ranta (1+1), Jasper Rannisto sekä Valtteri Virtanen turkulaisten maalintekijät. Keuruulaisista maalinteossa onnistuivat, runkosarjan maalipörssin voittanut Joni Airo, Viljam Sandvik sekä Veeti Vuorio. TUTO-vahti Julius Pohjanoksalle 37 torjuntaa, kun puolestaan keuruulaisten maalilla Niko Parkkiselle torjuntoja kertyi 15.

KIEKKO-VANTAA - KOOVEE 2-3 (JA)

Tikkurilan jännitysnäytelmä ratkesi ensimmäisessä jatkoerässä Jesse Pelamon upealla laukauksella. Varsinaisella peliajalla Kiekko-Vantaa karkasi kahden maalin johtoon, Mestiksen viime viikon pelaajaksi valitun Otto Salinin osumilla. Emil Järventie kavensi, kun toista erää oli pelaamatta 9 sekuntia ja tasoitusmaali syntyi ajassa 57:47 Santtu Hakasen toimesta KOOVEEn pelatessa ilman maalivahtia. Lohipaitojen maalivahti Samuli Tervolle 40 torjuntaa ja Reima-Ville Roosille tamperelaisten maalilla torjuntoja 21.

Puolivälieräpaikkaan vaaditaan kaksi voittoa, joten sarjat ovat keskiviikkona katkolla TUTOlle ja KOOVEElle.


---
Julkaisija: