Runkosarjan päätöskierros pelattiin lauantaina

18.3.2023
Runkosarjan päätöskierros pelattiin lauantaina

Kuva: Matias Toropainen

KIEKKO-POJAT - KIEKKO-VANTAA 5-2

Joensuussa ottelu aloitettiin juhlallisesti Jarkko Immosen pelinumeron jäädytyksellä. Yleisöä Mehtimäellä oli komea lukema 2338.
Kaukalossa kotijoukkueen maaleista vastasivat Aatu Luusuaniemi kahdesti sekä Niilo Romppanen, Denis Kusy ja Ville Puhakka, jolle runkosarjan päätösottelussa kauden ensimmäinen maali. Terry And ja uran ensimmäisen Mestis-maalinsa laukonut Kasper Halttunen vieraiden maalintekijät. Kiekko-Poikien sijoitus runkosarjassa viides ja Kiekko-Vantaan kahdeksas.


KETTERÄ - PELIITAT 2-3

Runkosarjan viimeiseksi jäänyt Peliitat yllätti Ketterän lauantaina. Julius Vesaaja osui kahdesti ja voittomaalista vastasi Konsta Jaakola. Jarkko Harjula sekä Jere Vertanen viimeisteli kotijoukkueen maalit, kun ottelu oli ehtinyt vanheta vain vajaat neljä minuuttia. Ketterä sijoittui toiseksi runkosarjassa seurahistorian piste-ennätyksellä.

KOOVEE - HERMES 1-2

Hermes löi varmistuksen puolivälierien kotiedulle vierasvoitolla Hakametsässä Joonas Lohisalon ja Miika Herralan maaleilla. KOOVEEN illan ainoasta osumasta vastasi Jeremi Wehmas. Hermes saa puolivälierissä vastaansa Kiekko-Pojat ja KOOVEEn pelit jatkuvat maanantaina villi kortti- kierroksella Kiekko-Vantaata vastaan Tikkurilassa.

ROKI - IPK 3-1

Rovaniemellä saatiin jo pudotuspelien esimakua, sillä samat joukkueet kohtaavat toisensa myös puolivälierissä. RoKi vei pisteet 2403 katsojan edessä Santeri Peltolan ja Valtteri Lindroosin uran ensimmäisellä ja toisella Mestis-maalilla. Peli-Karhuilta maalinteossa onnistui Atte Karppinen.

TUTO - FPS 4-3

Kupittaalla ottelun ratkaisijaksi nousi hurjassa pistevireessä oleva Roope Ranta kahdella maalillaan ja yhdellä syöttöpisteellä. Ranta on takonut maaliskuussa pelaamissaan viidessä ottelussa tehot 2+9=11. Rannan lisäksi myös Valtteri Virtaselle kolme pistettä (1+2). Mika Huhtasalo, Konsta Keteli ja Miku Ronkainen forssalaisten maalintekijät. TUTOn pelit jatkuvat villi kortti -kierroksella KeuPa HT:ta vastaan ja FPS jatkaa kauttaan karsintapeleissä.

KEUPA HT - KIEKKO-ESPOO 1-8

Runkosarjan voiton hyvissä ajoin varmistanut Kiekko-Espoo vietti maalijuhlia Keuruulla. Joni Piipponen iski hattutempun ja kuudelle eri espoolaispelaajalle kahden pisteen ilta. Tappiosta huolimatta keuruulaisille ilon aihetta tarjosi Mikko Perttu, joka viimeisteli kotijoukkueen illan ainoan maalin. Maalin myötä Perttu nousi 71 tehopisteeseen ja jakaa Mestiksen yhden kauden piste-ennätyksen Oula Palveen sekä Tero Forsellin kanssa.


---
Julkaisija: