Jarkko Immosen paita nousee kattoon Joensuussa 18.3.

17.3.2023
Jarkko Immosen paita nousee kattoon Joensuussa 18.3.

Puolustaja Jarkko Immosen pelinumero seitsemän nousee Joensuun Kiekko-Poikien kotiareenan kattoon juhlapelissä lauantaina 18.3.2023.

Joensuun Kiekko-Pojat jäädyttää puolustajalegendan ja joukkueen entisen kapteenin Jarkko Immosen pelinumeron. Immosen paita nousee PKS-Areenan kattoon 18. maaliskuuta pelattavassa JoKP – Kiekko-Vantaa -ottelussa.

Immonen pelasi komealla urallaan peräti 15 kautta Kiekko-Pojissa. Hänen tililleen kertyi Mestiksessä 427 runkosarjaottelua, joissa hän viimeisteli tehopisteet 61+105=166. Playoff-otteluita puolustajalla kertyi yhteensä 61, joissa pisteitä syntyi yhteensä 4+9=13. Mestiksen mestaruutensa Immonen saavutti keväällä 2010.

- Jarkko on pelannut huikean uran täällä Joensuussa, johon kukaan muu ei ole pystynyt. Kaukalossa hän antoi aina kaikkensa ja lisäksi vielä pelaajauran jälkeen hän antoi kaikkensa myös seuran taustalla hallituksessa ja omistajana. Se jos mikä kertoo Jarkon rakkaudesta ja sitoutumisesta tähän seuraan, toteaa seuran manageri Jaakko Lipponen.

- Nöyrin mielin ja kiitollisena olen tämän valtavan kunnian edessä. Jännityksellä odotan juhlapeliä, kertoo Jarkko Immonen.

Lue koko uutinen Kiekko-Poikien sivuilta.

Edit. Video seremoniasta lisätty 18.3.


---
Julkaisija: