HK Zemgale päätti kautensa kotivoittoon - Muista kierroksen otteluista pisteet Hermekselle, K-Vantaalle ja KOOVEElle

17.3.2023
HK Zemgale päätti kautensa kotivoittoon - Muista kierroksen otteluista pisteet Hermekselle, K-Vantaalle ja KOOVEElle

Kuva: Ruslans Antropovs

HK ZEMGALE - HOKKI 2-1

Zemgale ja Hokki pelasivat kauden 22-23 viimeisen ottelunsa perjantaina. Kotijoukkue vei pisteet Ricards Bernhardsin ja Harjis Brantsin maaleilla. Eriks Vitolsille torjuntoja kertyi 46.
Hokin kauden viimeisestä osumasta vastasi Mikko-Matti Paakkola. Hokki sijoittui runkosarjassa sijalle 11 ja HK Zemgalen lopullinen sijoitus varmistuu lauantain päätöskierroksen jälkeen.

HERMES - KIEKKO-ESPOO 3-2

Molemmista joukkueista avausmaalit iskivät maalinteon ensikertalaiset Mestiksessä. Sisu Yliniemi vei Hermeksen johtoon ja Anton Niemeläinen laukoi espoolaisten tasoitusosuman. Kotijoukkueelta osuivat myös Juuso Nykänen sekä Eemeli Ylitalo. Kiekko-Espoon illan toisesta maalista vastasi Niko Kivelä.

IPK - KIEKKO-VANTAA 2-5

Kankaan monttuun oli saapunut yli 1100 katsojaa IPK:n runkosarjan viimeiseen kotiotteluun. Vieraat veivät kuitenkin pisteet tehokkuutensa ja Samuli Tervon (torjunnat: 19+17+13=49) loistavien torjuntojen siivittämänä. Mikael Menna paukutti kaksi maalia ja loput lohipaitojen maalit viimeistelivät Roope Elimäki, Otto Salin sekä Jaakko Kuusisto. Konsta Kapanen ja Nicolas Werbik Peli-Karhujen maalintekijät.

TUTO - KOOVEE 2-4

KOOVEE lähti Kupittaan Rajupajasta kolme pistettä taskussa kotimatkalle. Okko Kangasniemi osui kahdesti ja Karri Aho sekä Santeri Aalto kertaalleen. Reima-Ville Roos koppasi 37 torjuntaa. Turkulaisten maalit Valtteri Virtasen sekä Leevi Lembergin toimesta.

Runkosarjan viimeinen kierros pelataan lauantaina. Päätöskierroksella pelataan vielä muun muassa puolivälierien ja villi kortti- kierroksen kotieduista. Joensuussa nostetaan Mestis-legenda Jarkko Immosen pelipaita kattoon ja Keuruulla jännitetään rikkooko Mikko Perttu Mestiksen yhden kauden piste-ennätyksen. Pertulla on kasassa 70 pistettä ja ennätys on 71 pistettä (Oula Palve, Tero Forsell).


---
Julkaisija: