IPK varmisti puolivälierapaikan - KeuPa HT runkosarjan seitsemäs

15.3.2023
IPK varmisti puolivälierapaikan - KeuPa HT runkosarjan seitsemäs

Kuva: Riku Laukkanen

KEUPA HT - KIEKKO-VANTAA 6-3

Mikko Perttu viimeisteli ottelussa tehot 2+1 ja nousi 70 pisteeseen. Perttu on nyt pisteen päässä Mestiksen yhden kauden piste-ennätyksestä. Rasmus Heljangolle myös tehot 2+1. Maalipörssin voitosta kamppailevat KeuPan Joni Airo sekä Kiekko-Vantaan Emil Oksanen onnistuivat molemmat kertaalleen keskiviikkona. Lohipaidassa Mestis-debyyttinsä tehnyt Otto Salin viimeisteli Kiekko-Vantaan 4-3-osuman. KeuPa HT:n runkosarjasijoitukseksi varmistui 7. sija.

KOOVEE - IPK 1-5

IPK palasi voittojen tielle ja varmisti paikan puolivälierissä. Keskiviikkoillan tehomiehenä Hakametsässä Nicolas Werbik (1+2). Veikka Haloselle ja Pekka Suhoselle tehot 1+1. KOOVEEN illan ainoan osuman viimeisteli Emil Järventie.

ROKI - HERMES 0-2

Kirnussa yleisöä oli paikanpäällä 1904 katsojaa keskiviikkona. Vieraat veivät pisteet mukanaan kahdella Topias Liljamon ylivoimamaalilla. Jännitysnäytelmän avausmaali nähtiin vasta ajassa 55:19. 26 kertaa torjuneelle Jesse Haukalle uran ensimmäinen nollapeli Mestiksessä.


---
Julkaisija: