TUTO lunasti paikan villi kortti -kierrokselta - FPS murjoi Hokin kahden hattutempun siivittämänä

11.3.2023
TUTO lunasti paikan villi kortti -kierrokselta - FPS murjoi Hokin kahden hattutempun siivittämänä

Kuva: Shaun Duncan

FPS - HOKKI 9-0

Kotijoukkue vietti maalijuhlia lauantaina Forssassa. Tahtipuikkoa heiluttivat kolmen maalin miehet Erkki Laiho sekä Emil Ström. Myös Mika Huhtasalolle sekä Veikka Kärjälle (1+2) kolmen tehopisteen ilta. Petrus Lintoselle nollapeli 22 torjunnalla. Lauantain kierroksen tulosten myötä varmistui että Hokin kausi tulee päättymään runkosarjaan.

HK ZEMGALE - KEUPA HT 6-3

Zemgale otti täyden pistepotin viikonlopun otteluista KeuPaa vastaan. Lauantai-illan sankareina Jelgavassa Ricards Bernhards 2+1 tehoilla ja Rihards Cimermanis 44 torjunnalla. Rasmus Heljangolle ottelussa myös tehot 2+1 ja yksi kierroksen upeimmista yksilösuorituksista 3-3-maalissa.

KETTERÄ - KIEKKO-POJAT 7-4

Imatralla illan 11 maalista kolme viimeisteli Samu Tuomaala (3+1). Tuomaala on pelannut tällä kaudella 29 Mestis-ottelua ja viimeistellyt niissä 25 maalia. Jesse Liuksiala tarjoili ottelussa neljä syöttöä. Joensuulaisista Jani Taskulalle sekä Artur Gatiyatoville tehot 1+1.

PELIITAT - TUTO 0-4

TUTO varmisti vahvalla vierasesityksellään paikan villi kortti-kierrokselta. Maaleista vastasivat Jesper Larinmaa (1+1), Robin Colomban, Michael Higgins (1+1) sekä Valtteri Virtanen (1+1). Roope Rannalle kolme syöttöpistettä ja Julius Pohjanoksalle 30 torjunnalla kauden ensimmäinen nollapeli.


---
Julkaisija: