RoKi varmisti runkosarjan 3. sijan perjantaina Tikkurilassa

10.3.2023
RoKi varmisti runkosarjan 3. sijan perjantaina Tikkurilassa

Kuva: Shaun Duncan

HK ZEMGALE - KEUPA HT 3-1

Zemgale kotivoittoon viikonlopun ensimmäisessä kohtaamisessa KeuPaa vastaan. Ricards Fomis, Arturs Karasa sekä alivoimalla karannut Gatis Gricinskis kotijoukkueen maalintekijät. Miiro Linjala viimeisteli keuruulaisten osuman. Joukkueet kohtaavat myös lauantaina Jelgavassa.

IPK- HERMES 3-7

Taistelussa kotiedusta vierasjoukkue Hermes veti pidemmän korren perjantaina. Eppu Karuvaara viimeisteli kaksi vieraiden maaleista ja peräti seitsemälle Hermeksen pelaajalle kahden pisteen ilta. IPK:n tehomiehinä, kahden maalin mies Veikka Halonen sekä kaikkiin Peli-Karhujen maaleihin syöttöpisteet kirjauttanut Ville Sippala.

KIEKKO-POJAT - KOOVEE 3-4 (JA)

Joensuussa nähtiin mielenkiintoinen kiekkomatsi, jossa ensimmäiseen 12 minuuttiin iskettiin peräti viisi maalia ja sen jälkeen osuttiin vain kertaalleen varsinaisen peliajan puitteissa.
Kiekko-Poikien maaleista vastasivat Valtteri Kekarainen, Jani Taskula sekä uran ensimmäisellä Mestis-maalillaan Veeti Matikainen. Karri Aho, Jesse Pelamo sekä Jeremi Wehmas osuivat vierailta. KOOVEEn maalin luisteli avauserän jälkeen Mestis-debytantti Matthieu Herpin. Nuori maalivahti torjui ottelussa yhteensä 26 kertaa eikä päästänyt maaliakaan selkänsä taakse. Jatkoajalla ratkaisun niittasi peräti neljä pistettä ottelussa takonut Okko Kangasniemi.

KIEKKO-VANTAA - ROKI 2-4

Tikkurilan hyvätunnelmaisessa perjantai-illassa nähtiin tiukka kamppailu. Vieraat veivät lopulta täyden pistepotin ja varmistivat samalla runkosarjan 3. sijan, joka on RoKin seurahistorian paras runkosarjasijoitus Mestiksessä. Illan rovaniemeläissankarit olivat kaksi maalia laukonut Lauri Heino sekä 1+1 tehot nakuttanut Antti Erkinjuntti. Lohipaidoista maalinteossa onnistuivat Jaakko Haarti sekä Oliver Tuhkanen.

TUTO - HOKKI 6-4

Turussa kamppailtiin tärkeistä pisteistä viimeistä pudotuspelipaikkaa silmällä pitäen. TUTO karkasi jo 5-2-johtoon, mutta Hokki kampesi vielä maalin päähän ja lopullinen niitti nähtiin tyhjiin. Leevi Lemberg (1+1), Roope Ranta (0+2) sekä Daniel Takkunen (0+2) turkulaisten tehomiehet ja Hokilta kahden pisteen ilta Julius Korjukselle sekä Joonas Virtaselle (1+1). TUTOn maalilla Julius Pohjanoksalle 39 torjuntaa, kun puolestaan Alex Mäkelälle torjuntoja kertyi 16.


---
Julkaisija: