Viiden maalin 3.erä nosti Kiekko-Vantaan voittoon - Myös FPS:lle ja KeuPa HT:lle täydet pistepotit

7.3.2023
Viiden maalin 3.erä nosti Kiekko-Vantaan voittoon - Myös FPS:lle ja KeuPa HT:lle täydet pistepotit

Kuva: Shaun Duncan

HK ZEMGALE - FPS 2-3

FPS:lle pisteet Jelgavan reissun ensimmäisestä ottelusta. Kaikki forssalaisten maalit nähtiin ottelun toisessa erässä ja niistä vastasivat Veikka Kärjä, Joona Tala sekä Konsta Keteli. Kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Harjis Brants sekä Kristers Brauns.

KEUPA HT - ROKI 7-4

Keuruulla nähtiin jälleen kerran runsasmaalinen ottelu ja kotijoukkueelta tutut miehet takoivat jälleen pisteitä. Juuso Heikkilälle 2+1, Joni Airolle 1+2 ja Mikko Pertulle kolme syöttöpistettä. RoKilta kolmen pisteen ilta Antti Erkinjuntille (1+2).

KIEKKO-VANTAA - IPK 5-2

IPK johti ottelua kahden erän jälkeen Henri Knuutisen ja Valtteri Pihlajamäen maaleilla. Lohipaidat tulivat kuitenkin kolmanteen erään ryminällä. Kun päätöserää oli pelattu reilut viisi minuuttia tulostaululla komeilivat lukemat 3-2, Emil Oksasen (2+1), Roope Elimäen (1+2) ja Mikael Mennan onnistuessa maalinteossa. Neljä pistettä nakutellut Terry And (1+3) viimeisteli lukemiksi 4-2 ja Oksanen löi illan toisellaan viimeisen naulan arkkuun, IPK:n yrittäessä kavennusta ilman maalivahtia.


---
Julkaisija: