Kolmen hattutempun kierros lauantaina

4.3.2023
Kolmen hattutempun kierros lauantaina

Kuva: Shaun Duncan


HERMES - KEUPA HT 9-2

Kokkolan runsasmaalisessa ottelussa kotijoukkueen yhdeksästä maalista peräti seitsemän oli viiden eri puolustajan käsialaa. Samu Koskenkorva takoi hattutempun, Kasper Mäenpää ja Ernests Osenieks viimeistelivät uran ensimmäiset Mestis-maalinsa, Tony Tuupanen veivasi komean osuman 3. erän alussa ja Jerkko Rämö onnistui jälleen ylivoimalla. Hyökkääjistä kotijoukkueelta maalinteossa onnistuivat Topias Liljamo (1+2) sekä Juha Rautiainen.
Joni Airo sekä Kohei Sato KeuPa HT:n maalintekijät.

HOKKI - HK ZEMGALE 1-3

Kajaanissa hattutempun makuun pääsi Zemgalen kultakypärä Arturs Homjakovs, joka viimeisteli kaikki vierasjoukkueen maalit lauantaina. Hokilta maalinteossa onnistui Ville-Valtteri Mustonen.

KIEKKO-POJAT - FPS 4-3

Kiekko-Pojille kuudes peräkkäinen kotivoitto. Artur Gatiyatoville illan ottelussa peräti neljä syöttöpistettä. Kristjan Kombe (2+1) osui kahdesti ja Jani Taskula (1+1) jatkoi erinomaista maalivirettään. Taskulalla on kasassa 18 maalia, joista 13 on syntynyt vuoden 2023 puolella. Niilo Romppanen laukoi uran ensimmäisen Mestis-maalinsa. Forssalaisista tolppien väliin osuivat Konsta Keteli, Miku Ronkainen sekä Michail Kvasnica, joille kaikille tehot 1+1.

KIEKKO-VANTAA - PELIITAT 7-3

Kiekko-Vantaan Roope Elimäen (3+1) hattutempusta hieman erikoisemman teki se, että kaksi kolmesta maalista syntyi alivoimalla. Jasper Matilaiselle tehot 1+2. Maalinteossa lohipaidoista onnistuivat myös Emil Oksanen (1+1), Jaakko Haarti (1+1) sekä Tomi Purmola. Martynas Grinius, Risto Saarinen ja Niko Somppi Peliittojen maalintekijät.

KETTERÄ - TUTO 7-3

Imatralla päädyttiin samaan lopputulokseen kuin Vantaalla. Ketterän kaikki maalit olivat eri pelaajien käsialaa. 1+1 tehopisteet Mikko Haaparannalle, Väinö Liikoselle sekä Jesse Ruotsille. Eemeli Takala, Matias Mutikainen ja Niklas Konttila osuivat turkulaisista.

ROKI - KOOVEE (3-2 VL)

Rovaniemellä mentiin pitkän kaavan mukaan ja ratkaisu haettiin voittomaalikilpailusta. Lauri Heino laukoi avausmaalin, Ville Nieminen ja Karri Aho veivät vieraat edelle ja lopulta ajassa 57:28 Heino ohjasi illan toisellaan pelin tasoihin. Voittomaalikilpailun ratkaisuosuma Arttu Rämön nimiin.


---
Julkaisija: