FPS ja Kiekko-Espoo voittoihin tiistaina - Atro Leppäselle ennätysilta

7.2.2023

Kuva: Riku Laukkanen

Tiistaina nähtiin jännitysnäytelmä Forssassa ja ennätysilta Espoossa.

KIEKKO-ESPOO - TUTO 5-2

Atro Leppänen otti haltuunsa Mestiksen puolustajien yhden kauden piste-ennätyksen tiistaina. Leppänen nakutti kaksi syöttöpistettä ja nousi 48 pisteeseen (18+30). Maalinteossa espoolaisista onnistuivat Oskari Lemetyinen, Perttu Iso-Kuortti, Aleksi Matinmikko, Juho Koivusaari sekä Tommi Takaveräjä. Turkulaisten maalit Juho Virtasen sekä Leevi Lembergin toimesta.

FPS - KEUPA HT 2-1

Forssan jännitysnäytelmä ratkesi vasta aivan viime hetkillä. Avausmaali syntyi ensimmäisessä erässä Niko Ervastin toimesta. Seuraava maali nähtiin vasta ajassa 58:38, kun KeuPa HT nousi tasoihin ilman maalivahtia Miiro Linjalan maalilla. Kotijoukkue ei kuitenkaan lannistunut vaan vielä ajassa 59:16 Michael Kvasnica naulasi ottelun ratkaisun. Molemmat ottelun loppupuolen maalit menivät videotarkistusten kautta.
FPS:n yksi suurimmista sankareista oli maalivahti Eetu Nieminen, jolle kertyi 39 torjuntaa. Oskari Parviainen torjui KeuPa-maalilla 20 kertaa, joista kolmannen erän torjuntoja vain 2.