Hermes jatkoaikavoittoon ja IPK nollasi Peliitat lauantaina

4.2.2023
Hermes jatkoaikavoittoon ja IPK nollasi Peliitat lauantaina

Kuva: Sami Mutka

Lauantaina pelattiin kaksi Mestis-ottelua. Hermes voitti Zemgalen jatkoajalla ja myöhäisillan ottelussa IPK nollasi Peliitat.

HERMES - HK ZEMGALE 2-1 (JA)

Perjantaina Zemgale nappasi lisäpisteen voittomaalikilpailussa ja lauantaina oli Hermeksen vuoro ottaa kaksi pistettä jatkoajalla. Varsinaisella peliajalla Zemgalen maalin viimeisteli Kristers Brauns ja Hermeksen tasoitusosuman laukoi Aapo Ahola. Jatkoajalla ratkaisun niittasi Oskari Kalajanniska.

IPK - PELIITAT 4-0

Klo 20 alkaneessa ottelussa IPK oli vahvempi kotikaukalossaan. Avauserässä Peli-Karhuilta maalinteossa onnistuivat Severi Immonen, Atte Karppinen sekä Veikka Halonen. Atte Karppinen naulasi vielä illan toisen osumansa tyhjiin. Eetu Randelinille kauden toinen nollapeli irtosi 20 torjunnalla.


---
Julkaisija: