Kiekko-Vantaa kiilasi rinnalle ja ohi - Peliitat palasi voittojen tielle

3.2.2023
Kiekko-Vantaa kiilasi rinnalle ja ohi - Peliitat palasi voittojen tielle

Kuva: Shaun Duncan

Perjantaina pelattiin viiden ottelun kierros.

FPS - KETTERÄ 2-4

Ketterälle vieraspisteet Forssasta perjantaina. Jesse Viskari osui tolppien väliin kahdesti ja Jarkko Harjula sekä Mikko Haaparanta kertaalleen. Totte Moberg sekä Philip Pallin forssalaisten maalintekijät.

HERMES - HK ZEMGALE 3-4 (VL)

Zemgale puolestaan taisteli voiton pitkän kaavan kautta Kokkolassa. Varsinaisella peliajalla vieraiden maaleista vastasivat Arturs Karasa, Rainers Rullers sekä tasoitusmaalin ajassa 58:39 pyssyttänyt Daniels Gorsanovs. Aapo Ahola viimeisteli kaksi Hermeksen maaleista ja ottelun avausosuman ohjasi Aholan laukauksesta Juuso Nykänen. Voittomaalikilpailussa lopullisen ratkaisun uitti Arturs Homjakovs.

HOKKI - PELIITAT 2-3

Kajaanissa Joona Lehtinen vei vieraat avauserässä johtoon ja Samu Pyykkönen löi Hokin tasoihin toisen kaksikymppisen aikana. Kolmannessa erässä ottelun neljän viimeisen minuutin aikana nähtiin kolme maalia. Ensin Niklas Virtanen vei Peliitat jälleen edelle, mutta Hokki kampesi vielä tasoihin Valtteri Niemen toimesta ajassa 58:48. Joona Lehtinen naulasi illan toisella maalillaan kolme pistettä Heinolaan, kun pelikellossa oli jäljellä enää 30 sekuntia.

KIEKKO-VANTAA - KIEKKO-POJAT 6-4

Lohipaidat nousivat perjantaina kolme kertaa tasoihin ja lopulta ohi kahden maalin voittoon. Tomi Purmola sekä Roope Elimäki viimeistelivät kaksi maalia mieheen, Nikke Kettukangas laukoi Kiekko-Vantaan avausosuman ja Jaakko Kuusisto niittasi loppulukemat tyhjiin. Kiekko-Pojilta maalinteossa onnistuivat Timotej Sille (2+0), Denis Kusy sekä Kristjan Kombe.

ROKI - KEUPA HT 5-2

Hyvässä vireessä oleva Roki on voittanut vuoden 2023 aikana pelaamistaan 11 ottelusta 9. Tom Grönblom, Jaako Manninen, Heikki Huttunen, Jaani Holopainen sekä Arttu Rämö kotijoukkueen maalintekijät perjantaina. Pistepörssiä johtavalle KeuPa HT:n Mikko Pertulle tehot 1+1 ja näiden myötä hän saavutti 50 pisteen rajan tällä kaudella.


---
Julkaisija: