IPK:lle kolme pistettä ja KeuPalle jatkoaikavoitto tammikuun viimeisissä otteluissa

31.1.2023
IPK:lle kolme pistettä ja KeuPalle jatkoaikavoitto tammikuun viimeisissä otteluissa

Kuva: Darren Rose

KEUPA HT - KIEKKO-POJAT 3-2 (JA)

Keuruulla ottelun ratkaisu haettiin jatkoajalta. Joni Airo viimeisteli voittomaalin ajassa 62:40. Airo vastasi myös KeuPa HT:n tasoitusmaalista kolmannen erän loppupuolella. Kotijoukkueen avausosuma, maalipörssin kärkeen nousseen Juuso Heikkilän (1+1) nimiin ja pistepörssiä johtavalle Mikko Pertulle illan saldona kaksi syöttöpistettä. Kiekko-Poikien maalit viimeistelivät Timotej Sille (1+1) sekä Denis Kusy (1+1).

IPK - HK ZEMGALE 4-2

IPK starttasi vahvasti ja johti ottelua avauserän jälkeen maalein 4-0 Henri Knuutisen, Atte Karppisen, Oskari Lammin sekä Santeri Suomalaisen osumilla. Vieraiden molemmat maalit nähtiin toisen kaksikymppisen aikana Arturs Karasan sekä Gatis Gricinskisin toimesta. Loppulukemat niittasi tyhjiin illan tehomies Konsta Kapanen, jolle neljän pisteen ilta (1+3) tiistaina.


---
Julkaisija: