Mestis-viikko paketoitiin kuuden ottelun kierroksella

28.1.2023
Mestis-viikko paketoitiin kuuden ottelun kierroksella

Kuva: Riku Laukkanen

FPS - IPK 1-2

IPK:lle pisteet Forssasta lauantaina Jules Galletin ja Nicolas Werbikin maaleilla. FPS:n maalin viimeisteli Eetu Moberg alivoimalla ottelun avauserässä.

KIEKKO-POJAT - HK ZEMGALE 1-0

Kiekko-Pojille revanssi Zemgalesta Joel Kerkkäsen viimeistelemällä maalilla. Kotijoukkueen maalivahti Kasper Lehikoiselle nollapeli irtosi kymmenellä torjunnalla. Zemgalen maalilla Rihards Cimermanis torjui 28 kertaa.

KETTERÄ - HOKKI 3-1

Jarkko Harjula, Jesse Viskari sekä 20 ottelun kuivan kautensa katkaissut Henry Karjalainen imatralaisten maalintekijät Ketterän 3-1-voittoon päättyneessä ottelussa. Kauden 19. maalinsa laukonut Oskari Siiki vastasi Hokin osumasta.

KOOVEE - HERMES 4-9

Hakametsässä iskettiin yhteensä peräti 13 maalia, joista kolme viimeisteli vieraiden Aleksi Antti-Roiko (3+1). Myös Eppu Karuvaaralle neljän pisteen ilta (2+2). Oskari Kalajanniska nakutteli kolme syöttöpistettä. Kotijoukkueen Santeri Airolalle tehot 1+2.

PELIITAT - KIEKKO-ESPOO 3-5

Peliitat sai otteluun hyvän startin, kun Juuso Arola laukoi avauserässä kaksi maalia. Toisessa erässä vieraat kampesivat kuitenki rinnalle ja ohi Atro Leppäsen (2+1) osuessa kahdesti ja Oskari Lemetyisen vietyä espoolaiset johtoon. 3.erässä maaliverkkoa heiluttivat vielä espoolaisista Joni Piipponen sekä Aleksi Matinmikko (1+2) ja kotijoukkueelta Sergei Lisov.

ROKI - KIEKKO-VANTAA 7-1

RoKi tarjoili lähes 2000 katsojalle maalirikkaan lauantai-illan. Peräti 12 kotijoukkueen pelaajista saalisti pisteitä, Arttu Rämön ollessa illan tehokkain 1+2 tehoin. Jere-Matias Alaselle kaksi maalia ja Miks Tumonovsille (1+1) toisessa peräkkäisessä ottelussa kaksi pistettä. Lohipaitojen illan ainokaisen viimeisteli Tomi Palo.


---
Julkaisija: