KeuPa HT ja Hokki voittoihin tiistai-iltana

24.1.2023
KeuPa HT ja Hokki voittoihin tiistai-iltana

Kuva: Tomi Autio

Tiistai-iltana pelattiin kaksi Mestis-ottelua, joista molemmat päättyivät kotivoittoihin.

KEUPA HT - HK ZEMGALE 3-2

Juuso Heikkilä ja Kohei Sato jatkoivat hyvää maalivirettään tiistai-iltana. Heikkilä osui kahdesti ja Sato viimeisteli ottelun voittomaalin. Tomi Nikulle ja Leo Ringille kaksi syöttöpistettä. Daniels Gorsanovs laukoi uransa ensimmäisen Mestis-maalin ja Zemgalen toisesta maalista vastasi Ricards Bernhards.

HOKKI - FPS 4-1

Oskari Siiki viimeisteli kaksi maalia Hokin 4-1-voittoon päättyneessä ottelussa. Hokin oma kasvatti, 18-vuotias Veeti Lokka, laukoi voittomaalin Mestis-debyytissään. Loppulukemat tyhjiin kaunisteli Eetu Santanen. Samuli Aaltonen vastasi forssalaisten illan ainoasta osumasta.


---
Julkaisija: