Lauantaina pelattiin viiden ottelun kierros - Ketterä katkaisi Kiekko-Espoon voittoputken

21.1.2023
Lauantaina pelattiin viiden ottelun kierros - Ketterä katkaisi Kiekko-Espoon voittoputken

Kuva: Risto Nuoramo

FPS - KOOVEE 1-3

KOOVEE nappasi kierroksen ainoan vierasvoiton. Santeri Airola, Santeri Aalto sekä Santtu Hakanen vierasjoukkueen maalintekijät. Samu Pakarinen oli lähellä torjua viikonlopun toisen nollapelinsä, mutta FPS onnistui Samuli Aaltosen toimesta maalinteossa alivoimalla ajassa 58:06. Pakariselle kahdessa voitto-ottelussa yhteensä 59 torjuntaa ja siis vain yksi päästetty maali.

HOKKI - TUTO 4-3 (JA)

Kajaanissa ratkaisu syntyi jatkoajalla Aapo Holtinkosken upealla maalilla. Varsinaisella peliajalla Hokin maaleista vastasivat kahdesti osunut Eetu-Santeri Koivunen sekä tasoituksen ajassa 57:24 punnertanut Samu Pyykkönen. Turkulaisista Juho Virtanen viimeisteli kahdesti ja Matias Mutikainen jatkoi maaliputkeaan kolmen ottelun mittaiseksi.

KIEKKO-POJAT - ROKI 4-2

KIekko-Pojille 4-2-voitto 1418 katsojan edessä. Jonne Bryggerille kaksi maalia, Denis Kusy tyylitteli ottelun avausmaalin ja Timotej Sillelle uran ensimmäinen Mestis-maali. Jere-Matias Alanen ja Jaani Holopainen RoKin maalintekijät.

KETTERÄ - KIEKKO-ESPOO 5-2

Kärkikamppailussa Ketterä katkaisi Kiekko-Espoon 10 ottelun voittoputken. Kotijoukkue sai otteluun lentävän lähdön sillä avauserän jälkeen tilanne oli jo 3-0 Jesse Viskarin (2+0), Samu Tuomaalan (1+2) sekä Jesse Liuksialan maaleilla. Toisessa erässä Viskari osui toistamiseen ja Anton Ollikainen viimeisteli espoolaisten avausmaalin. 3. erässä Eetu Pylkkäsen tarkka laukaus kavensi lukemiksi 4-2 ja loppulukemat naulasi tyhjiin Mikko Haaparanta.

KEUPA HT - IPK 3-2

KeuPalle viikonlopun toinen voitto. Jere Kuivisto, Kohei Sato sekä Eetu Mäki keuruulaisten maalintekijät. Nicolas Werbik sekä Alex Cotton osuivat vierasjoukkueesta. Yhdestä kierroksen upeimmista yksilösuorituksista vastasi IPK:n maalivahti Eetu Randelin upealla mailatorjunnallaan ottelun avauserässä.


---
Julkaisija: