Hermes ja Kiekko-Vantaa rankkarivoittoihin - KeuPalle, RoKille ja KOOVEElle 3 pistettä

20.1.2023
Hermes ja Kiekko-Vantaa rankkarivoittoihin - KeuPalle, RoKille ja KOOVEElle 3 pistettä

Kuva: Andrea Lindvall

Perjantaina pelattiin kiihkeä viiden ottelun kierros.

HERMES - TUTO 3-2 (VL)

Hermekselle 2 pistettä voittolaukauskilpailun päätteeksi, Varsinaisella peliajalla kotijoukkueelta osuivat Arttu Heikkilä sekä Aleksi Antti-Roiko ja vierailta Matias Mutikainen sekä Michael Higgins.

HOKKI - KEUPA HT 3-8

Kajaanissa nähtiin yhdentoista maalin ilta. Vieraiden Juuso Heikkilä (3+1) ehti takoa hattutempun täyteen kun pelikellossa oli vasta 7:21. Heikkilän lisäksi pisteillä herkuttelivat muun muassa Leo Ring (0+4), Mikko Perttu (2+1) sekä Juuso Ketola (1+2). Kotijoukkueesta osuivat Julius Korjus, Oskari Siiki sekä Eetu-Santeri Koivunen.

IPK - ROKI 3-6

RoKi taisteli pisteet Kankaan montusta. Heikki Huttuselle tehot 2+1 ja kauden ensimmäisen maalinsa tehneelle Antti Erkinjuntille 1+1. Erkinjuntin edellisestä Mestis-maalista oli ehtinyt hetki vierähtää, sillä se nähtiin kaudella 06-07 Kajaanin Hokin paidassa. Aleksi Kenttämaalle kaksi syöttöpistettä. Peli-Karhuista tehot 1+1 kirjauttivat Henri Kivioja sekä Jules Gallet.

KOOVEE - PELIITAT 2-0

Hakametsässä ottelun ensimmäinen ja samalla voittomaali nähtiin Santeri Airolan toimesta ajassa 58:04. Loppulukemat tyhiin viimeisteli Santtu Hakanen (1+1). Samu Pakariselle kauden kolmas nollapeli irtosi 30 torjunnalla.

KIEKKO-VANTAA - KETTERÄ 5-4 (VL)

Tikkurilan trilleristä Kiekko-Vantaalle lopulta voittolaukauskilpailun kautta kaksi pistettä. Viimeisimmän kerran lohipaidat siirtyivät johtoon varsinaisella peliajalla Jaakko Kuusiston toimesta ajassa 57:49, mutta Ketterä kampesi tasoihin Jere Vertasen (1+1) maalilla vain 6 sekuntia ennen päätössummeria. Kiekko-Vantaan tehomiehenä perjantain ottelussa kaksi maalia viimeistellyt Roope Elimäki. Ketterän Samu Tuomaala nakutti tehot 1+2. Tuomaalan pisteputki on nyt 13 ottelun mittainen.


---
Julkaisija: