Kaksi vierasvoittoa ja kaksi kotivoittoa keskiviikona

18.1.2023
Kaksi vierasvoittoa ja kaksi kotivoittoa keskiviikona

Kuva: Matias Toropainen

Kiekko-Espoo, Ketterä, RoKi ja TUTO voittoihin keskiviikon kierroksella.

HK ZEMGALE - KIEKKO-ESPOO 3-5

Kiekko-Espoolle kymmenes peräkkäinen voitto. Tehopuolustajat Atro Leppänen sekä Aleksi Matinmikko saalistivat molemmat kaksi syöttöpistettä. Jasper Viitala viimeisteli uransa ensimmäisen Mestis-osuman. Gatis Gricinskis (1+1) sekä Peteris Puralis kotijoukkueen tehokkaimmat.

PELIITAT - KETTERÄ 0-7

Ketterä oli tyly vieras keskiviikkona. Pelikellon näyttäessä 8:32 oli taululla jo 0-4-lukemat. Puolustaja Jere Vertanen takoi ottelussa neljä pistettä (1+3) ja Elmeri Kaksoselle tehot 1+2. Santeri Lipiäiselle nollapeli irtosi 31 torjunnalla.

ROKI - HOKKI 3-2

Keskiviikkoillan tiukin taistelu nähtiin Rovaniemen kirnussa yli 1700 katsojan edessä. RoKi iski kaksi osumaa toisessa erässä Tommi Järvitalon sekä Tom Grönblomin toimesta. Hokki kampesi tasoihin 3. erässä Mikko-Matti Paakkolan ja Jesper Henrikssonin maaleilla. Vajaa minuutti kajaanilaisten tasoitusosumasta ehti kulua, kun Paavo Tyni karkasi läpi ja viimeisteli kauden ensimmäisellä maalillaan kotijoukkueelle täyden pistepotin.

TUTO - KIEKKO-POJAT 5-1

Myös TUTOlle täysi pistepotti kotikaukalosta. Paluun loukkaantumisen jälkeen tehnyt Valtteri Virtanen viimeisteli kaksi maalia ja Kim Niemiselle (1+1) ensimmäinen maali TUTO-paidassa. Kahden pisteen ilta myös Leevi Lembergille (1+1) sekä Tino Sirenille (0+2). Joensuulaisten illan ainokaisesta vastasi Denis Kusy.


---
Julkaisija: