Hermes ja Kiekko-Espoo voittoihin tiistai-iltana

17.1.2023
Hermes ja Kiekko-Espoo voittoihin tiistai-iltana

Kuva: Andrea Lindvall

Uusi Mestis-viikko avattiin pelien osalta tiistaina kahdella ottelulla. Hermes otti kotivoiton ja Kiekko-Espoolle vieraspisteet Jelgavasta.

HERMES - KEUPA HT 5-2

Hermeksen tehomiehinä tiistain ottelussa Aleksi Antti-Roiko, Oskari Kalajanniska sekä Juha Rautiainen (1+1). Maalinteossa kotijoukkueelta avauserässä onnistui myös Janne Riihimäki. Rautiaisen ja Riihimäen maalit syntyivät vain 12 sekunnin välein. Loppulukemat tyhjiin niitannelle Eero Klintrupille Mestis-debyytissään myös tehot 1+1. KeuPa HT:n maalit viimeistelivät Jere Kuivisto sekä Joni Airo.


HK ZEMGALE - KIEKKO-ESPOO 2-3

Espoolaisille täysi pistepotti joukkueiden viikon ensimmäisestä kohtaamisesta. Janne Hämäläinen, Juho Koivusaari (1+1) sekä Joni Piipponen Kiekko-Espoon maalintekijät. Atro Leppäselle sekä Anton Niemeläiselle kaksi syöttöpistettä. Niemeläiselle pisteet olivat ensimmäiset Mestiksessä. Peteris Purmalis viimeisteli molemmat Zemgalen osumat ja Rainers Rullersille syöttöpisteet molempiin maaleihin.


---
Julkaisija: